Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Pečica MaxiKlasse™  

Prilagodljiva pečica, ki zagotavlja
enakomerno kroženje vročega zraka
za vsakokrat odlično pripravljene obroke.

Dosezite natančne rezultate

Priprava okusnega obroka je lahko resnično vesela in ustvarjalna izkušnja. In idealna pečica vam mora biti v pomoč pri doseganju popolnosti v kuhinji, tako da zagotovi, da je vsaka jed pripravljena na najbolj natančen in pravilen način. Naša pečica MaxiKlasse™ iz nove kolekcije Neue Kollektion je zasnovana za čudovite rezultate: le jed morate postaviti vanjo, nastaviti čas in temperaturo ter pritisniti tipko za vklop. MaxiKlasse™ v celoti ustvari popolnost.

Veliko je lepo

Naša pečica MaxiKlasse™ ima izredno veliko 74-litrsko prostornino, tako zagotavlja 30 % več prostora od standardnih modelov. In da bi kar najbolje izkoristili prostor, ima pečica MaxiKlasse™ pekač MaxiTray, ki je 20 % večji od pekačev standardnih velikosti. Nudi tudi devet nivojev rešetk - popolno za pripravo različnih jedi hkrati ali za večje količine. In ima večja vrata, da lažje v hipu preverite vsebino.

 

 

Okus popolnosti

Pečice MaxiKlasse™ kar najbolje izkoriščajo novo tehnologijo za ustvarjanje slastnih obrokov. Zračni sistem ThermiC° nežno porazdeli toploto po pečici, tako se jedi enakomerno pečejo, kar zagotavlja odlične rezultate na vseh nivojih. Imajo tudi sondo za meso, ki pomaga doseči popolnost z natančnim merjenjem temperature pečenja globoko v jedi. Popolno, če pečete odličen kos mesa ali perutnino.

Pika na i

MaxiKlasse™ ima vrata SoftMotion™, kar pomeni, da se vedno zapirajo tiho, gladko in elegantno. MaxiKlasse™ ima tudi tehnologijo vrat IsoFront® Top s premazom za odbijanje toplote. S pomočjo te tehnologije zunanjost vrat pečice ostane dovolj hladna, da se jo lahko varno dotaknete (ni bolj vroča kot 20 °C nad običajno sobno temperaturo).

Prilagodljive lastnosti

Naš sistem rešetk OptiFlex™ naredi vašo pečico bolj prilagodljivo. Zaradi notranjega sistema rešetk lahko preprosto spreminjate in preoblikujete pečico, da naredite prostor za jedi in posodo različnih velikosti. Rešetke lahko premaknete na višine, ki so prave za jed, ki jo pripravljate, ali pa lahko ustvarite štiri glavne nivoje za najboljše rezultate.

Samočiščenje pomeni manj dela

MaxiKlasse™ vključuje čiščenje Pyroluxe®Plus, kar pomeni, da se bo ob pritisku tipke pečica sama očistila. Ta funkcija segreje pečico na visoko temperaturo, ki vse ostanke spremeni v pepel. Tega pa lahko potem obrišete z vlažno krpo, tako je čiščenje povsem preprosto.

Več serij in zbirk
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri