Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Strast za indukcijo  

MaxiSense kuhalna plošča
ima eno gladko kuhalno
površino in zagotavlja povsem
prilagodljivo kuhanje.

 • /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/Maxisense/PSAAHO100F000013.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  Maxisense
 • /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/Maxisense/PSAAHO100F040001.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  Maxisense
 • /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/Maxisense/PSAAHO100F000010.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  Maxisense

Prilagodljiva priprava hrane, na katero se lahko zanesete

Ob indukcijski kuhalni plošči MaxiSense® vam ni treba več omejiti svoje izbire posode na krog na kuhalni plošči. Posodo enostavno postavite tako, da bo pokrivala križec, kuhalna plošča pa bo samodejno prilagodila segrevanje natanko tej velikosti in obliki posode. Posodo lahko postavite kamorkoli na ustrezna kuhališča, kar vam zagotavlja popolnoma nadzorovano kuhalno površino. MaxiSense® je tudi izredno energijsko učinkovita – v trenutku, ko odstranite posodo, energijsko polje preneha delovati in energija se ne troši več.

Ogrevanje za učinkovito pripravo hrane

Naša indukcijska kuhalna plošča MaxiSense® vam nudi natančen nadzor med kuhanjem, zaradi česar je popolna za vse vrste jedi. Toplota je lahko dovolj blaga, da stopite čokolado v kozici. Funkcija Power Boost pa zagotavlja skoraj takojšnjo visoko temperaturo – popolno za trenutke, ko želite popeči meso. In z inovativno funkcijo StopGo lahko toploto vseh kuhališč znižate na stopnjo »ohranjanja toplote« s pritiskom tipke, zaradi česar je vaša kuhinja varna.

 

 

Čas je nadvse pomemben

Programska ura Öko je inteligenten način za prihranek energije. Ko nastavite čas kuhanja na kuhalni plošči, časovnik natančno izračuna, kdaj izklopiti kuhalno ploščo, da se bo jed skuhala do konca s pomočjo akumulirane toplote kuhalne plošče. Tako je rezultat enako kakovostna hrana in nižji stroški za električno energijo.

Preproste rešitve

Indukcijska kuhalna plošča MaxiSense® ima celo množico zmogljivih funkcij. Funkcija OptiHeat nadzoruje vsako kuhališče med ohlajanjem in vam tako pomaga učinkovito izrabiti preostalo akumulirano toploto za kuhanje ali ohranitev hrane tople. Medtem pa števec časa odlično spremlja čas od nič naprej, tako da veste, koliko časa traja posamezna stopnja kuhanja. In sistem Direktouch vam zagotavlja neposreden dostop do upravljalnih področij kuhalne plošče, da lahko izberete potrebno točno raven s pritiskom tipke.

Več serij in zbirk
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri