Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Pralno-sušilni stroj ÖKOKombi

oblačila v vodi

PRALNO-SUŠILNI STROJ ÖKOKOMBI

Popolno pranje. Popolno sušenje.

Vrhunski pralno-sušilni stroj 2 v 1

Naš pralno-sušilni stroj ÖKOKombi Plus vam zagotavlja popolno nego perila v eni sami napravi. Deležni ste zmogljivosti našega najboljšega pralnega in sušilnega stroja, a v eni napravi, ki zavzame pol manj prostora. Ob veliki zmogljivosti 6 kg lahko operete in posušite več naenkrat ter prihranite čas in denar. In ima Woolmarkov certifikat, da je varen celo za volnena oblačila, primerna samo za ročno pranje. Vse to pri najbolj energijsko učinkovitem pralno-sušilnem stroju na trgu.


Pametna nega perila

Pralno-sušilni stroj ÖKOKombi Plus je opremljen s tehnologijo OptiSense, ki zagotavlja, da vaše perilo ni nikoli preveč oprano ali posušeno. Izpopolnjena elektronika okrog bobna stehta in natančno nadzoruje vsak program za samodejno prilagoditev dolžine in intenzivnosti pranja količini perila. Na voljo so tudi številni ročni programi, med katerimi lahko izbirate, tako imate popolno prilagodljivost nad nego oblačil.

Novi pralno-sušilni stroj ÖKOKombi Plus podjetja AEG

Zagotovljena najboljša nega volne

Certifikat Woolmark Blue pomeni, da lahko zaupate stroju ÖKOKombi Plus, da bo varno in nežno poskrbel za vaša najobčutljivejša oblačila. Woolmark je vodilno neodvisno podjetje na svetu na področju nege volne.  Certifikat Woolmark Blue podeli napravam, ki so bile neodvisno preizkušene kot enako ali bolj nežne od ročnega pranja. S certifikatom Woolmark Blue lahko povsem samozavestno operete celo volnena oblačila, primerna samo za ročno pranje.

Volneno oblačilo, varno za pranje v pralnem stroju

Oblačila iz pralno-sušilnega stroja ÖKOKombi Plus podjetja AEG

Izjemna energijska učinkovitost

Zaradi edinstvene tehnologije sušenja s toplotno črpalko podjetja AEG je ÖkoKombi Plus najbolj energijsko učinkovit pralno-sušilni stroj na trgu. Tehnologija brez ščetk in inteligentni programi zmanjšajo količino porabljene vode in energije pri vsakem programu, zaradi česar se prihrani do 40 % energije v primerjavi z običajnimi sušilnimi stroji. ÖKOKombi Plus je edini večnamenski pralno-sušilni stroj s to tehnologijo s toplotno črpalko in združuje izjemno zmogljivost z na trgu vodilno energijsko učinkovitostjo.Sorodni članki

The Next Black

Dokumentarni film podjetja AEG poudarja napredno mišljenje glede tega, kar nosimo in kako ohranimo tisto, kar izdelamo.

Oglejte si napovednik

Športna oblačila prihodnosti

Podjetje Adidas razvija oblačila in tehnologijo za spremljanje telesne aktivnosti s tipali, izdelanimi iz volnene tkanine.

Preberite več o tem

»Ne kupi te jakne«

Deskar in človek, ki veliko časa preživi v naravi, Rick Ridgeway, ve, da hoče imeti samo oblačila, ki jih potrebuje in želi, da trajajo.

Preberite več o tem

 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri