Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Pralni stroj ÖKOMix

A line of brightly coloured clothes

PRALNI STROJ ÖKOMIX

Popolni rezultati, polovična poraba energije.

Edinstveno predhodno mešanje za nežno pranje

Za učinkovito pranje in mehkejše rezultate pralni stroji s tehnologijo ÖKOMix zmešajo vodo, pralno sredstvo in mehčalec, preden raztopina pride v boben. Na ta način se popolnoma aktivira moč pranja pralnega sredstva in prepreči nevarnost madežev. Tehnologija DirectSpray nato enakomerno razprši pralno raztopino po oblačilih za temeljito, a kljub temu nežno pranje. Pred zadnjim izpiranjem se izvede enak postopek mešanja in razprševanja mehčalca, tako so vaša oblačila po pranju neverjetno mehka na otip.


Odlična zmogljivost pranja

Naša nova tehnologija ÖKOMix predhodno zmeša vodo in pralno sredstvo, preden ga razprši v boben. Direktna razpršitev nato poskrbi, da sta predhodno zmešana voda in pralno sredstvo enakomerno razpršena v bobnu, s čimer se izniči možnost madežev od pralnega sredstva na vaših oblačilih. To pomeni, da pralno sredstvo hitreje in globje prodre, s čimer se skrajšajo cikli pranja in varčuje tako z vodo kot energijo.

Novi pralni stroj ÖKOMix

Čiste srajce

Izjemno čista oblačila

Novi pralni stroj ÖKOMix pooseblja najnovejše v tehnologiji in energijski učinkovitosti za najbolj optimalne rezultate. Kateri koli program izberete, pralni stroj ÖKOMix vsakič poskrbi za izjemno čista oblačila.


Slika pranja med energijsko učinkovitim programom

Neprimerljiva energijska učinkovitost

Z inteligentno tehnologijo je ÖKOMix resnično okolju prijazen in najboljši pralni stroj v razredu. Energijski razred A+++ -50% pomeni, da porabi pol manj energije kot pralni stroj razreda A+++. Inteligentni programi zmanjšajo količino porabljene vode in energije pri vsakem programu. In med pranjem skoraj neslišen motor ÖKOInverter zmanjša motnje okolja, tako je vsak program tih in učinkovit, kolikor je le možno.


Volnena oblačila

Nežna nega za vas in okolje

Woolmark Platinum certifikat zagotavlja, da ÖKOMix nudi najboljšo nego za vaše tkanine. Tehmologija ÖKOMix predhodno zmeša pralno sredstvo in vodo, s čimer se izniči možnost madežev od pralnega sredstva na oblačilih. Cikli s paro lahko nežno osvežijo vaše tkanine in zmanjšajo potrebo po likanju. XXL mehak boben, površina katerega je zasnovana posebej za varovanje vaših občutljivih oblačil. In magnetna tehnologija brez krtačk motorja ÖKOInverter - tiha in učinkovita.


Operite volnena oblačila v pralnem stroju brez krčenja

Varno in nežno operite svoja najobčutljivejša volnena oblačila s certifikatom Woolmark Green. Woolmark je vodilno neodvisno podjetje na svetu na področju nege volne in njihovo potrdilo zagotavlja varno in nežno pranje celo volnenih oblačil, primernih samo za ročno pranje. Certifikat Woolmark Green potrjuje, da nudi ÖKOMix najboljšo nego za vaša najljubša volnena oblačila - od merino do angora volne in vsega, kar je vmes. 


Slika ženske z volnenim šalom, opranim v pralnem stroju

Pameten pralni stroj, izdelan po vaši meri

OptiSense samodejno prilagodi čas pranja stroja glede na količino perila, tako so vaša oblačila po pranju vedno v brezhibnem stanju. Tipalo teže predlaga ustrezno količino pralnega sredstva. Samodejni izklop samodejno izklopi pralni stroj ob koncu programa ter na ta način omogoča prihranek energije. In zahvaljujoč inovativnemu motorju ÖKOInverter lahko pralni stroj deluje kjerkoli v vašem domu - ker vsak program deluje skoraj neslišno.

Slika pralnega stroja OKOMix s prikazom pametnih funkcij


Sorodni članki

The Next Black

Dokumentarni film podjetja AEG poudari napredno mišljenje, ki se dogaja okoli tega, kar nosimo in kako bomo ohranili tisto, kar izdelamo.

Oglejte si film

Nosljiva tehnologija

Studio XO je ponesel združitev tehnologije in oblačil še dlje s svojimi artističnimi kreacijami za modne ikone, kot je Lady Gaga.

Preberite več

Vzgojite sami

Modni studio Biocouture raziskuje bolj trajnostne načine, kako izdelati oblačila s pomočjo fermentacije tkanin in tako dobiti popolnoma organski material za oblačila.

Več o tem

 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri