Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Kombinirani hladilnik AEG ProFresh

Kombinirani hladilnik ProFresh

Izjemna svežina za osupljive okuse

Zajamčena svežina

Ohranite živila sveža dlje časa s hladilnikom z zamrzovalnikom AEG ProFresh in novostmi v tehnologiji TwinTech. Standardni hladilniki uporabljajo en hladilni sistem, pri katerem suh zrak iz zamrzovalnika potuje v hladilnik in izsušuje hrano. Pri tehnologiji TwinTech en hladilni sistem hladi zamrzovalnik, drugi pa hladilnik in tako ohranja okuse. Tako se v zamrzovalniku ne nabere ivje, zrak hladilnika pa potuje ločeno, kar omogoča optimalno hidracijo. TwinTech zagotavlja točno tisto temperaturo in tolikšno vlago, pri katerih bodo živila ostala dlje sveža, hranljiva in okusna. Tako bo vsak vaš obrok imel natančno tak okus, kot ste pričakovali. 


Učinkovitost v celem hladilniku z zamrzovalnikom

Z ločenima hladilnima sistemoma lahko hladilnik z zamrzovalnikom ohranja optimalno učinkovito delovanje. Inovativni sistem MultiAir Flow v naših modelih ProFresh Plus ohladi vse nivoje hladilnika in ohrani stabilne razmere za daljše shranjevanje živil. Ker se ivje ne nabira, ProFresh vedno deluje optimalno, prostor v njem pa se nikoli ne zmanjša. Ohranjanje živil svežih dlje časa pomeni tudi manj odpadkov.


Daljše ohranjanje živil

Neodvisno testiranje v laboratoriju skupine SGS Group je pokazalo, da hladilniki z zamrzovalnikom ProFresh cel teden ohranijo 99 % vsebnosti vode v solati. Občutljiva živila, kot so jagode, deset dni obdržijo celotno vsebnost vitamina C – naš ProFresh jih ohrani sveže in polne okusa. 


Pametno shranjevanje

ProFresh ima znotraj 15 % več prostora od standardnih modelov, a hkrati ne zavzame več kuhinjskega prostora. 44-litrski predal MaxiBox nudi več prostora za zelenjavo. Predal FreshBox pa podaljša svežino mesa in rib s funkcijo hitrega ohlajanja Quick Chill za hitrejšo ohladitev živil. Poleg tega filter sistema CleanAir Control vsrka neželene vonjave.


Kombinirani hladilnik ProFresh

Priročnost, velika prostornina in učinkovito delovanje. Ohranite živila sveža dlje časa z kombiniranim hladilnikom AEG ProFresh in novostmi v tehnologiji TwinTech. 

Preverite

Funkcija WaterSave pomivalnih strojev ProClean

Novi sistem WaterSave zagotavlja odlično pomivanje, pri čemer porabi pol manj vode kot običajni pomivalni stroj. Poleg tega izjemno uspešno ščiti vse krožnike, lonce, ponve in tudi najobčutljivejšo stekleno posodo. 

Odkrijte ProClean

Pečica ProCombi® Plus

Vrhunsko doživetje okusov. Z našim naprednim senzorjem vlage in s sistemom FullTaste® Steam System večnamenska pečica AEG ProCombi® Plus zagotavlja pravo količino pare za vsako jed.

Odkrijte ProCombi® Plus

 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri