Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Pomivalni stroji ProClean™

PROCLEAN™

Profesionalna čistoča, sijoča posoda

ProClean – zasnovan za brezhibno čisto posodo

Pri serviranju kuharske mojstrovine je pomembno, da uporabite brezhiben porcelan. Zato potrebujete pomivalni stroj, ki bo kos vsakršni količini posode, pribor pa bo kljub temu izredno čist. Naši pomivalni stroji ProClean™ iz nove kolekcije Neue Kollektion so zasnovani tako, da naredijo posodo bleščečo. In ne samo to, imajo tudi prostorno notranjost z izredno tihim delovanjem.


Sijoče čista posoda in kozarci

Sijajni programi

Pomivalni stroji AEG lahko pomivajo različne vrste posode, od katere vsaka potrebuje drugačno intenzivnost pomivanja. Naša serija ProClean™ ima izpopolnjeno funkcijo Sensorlogic, ki uporablja dve tipali, s katerima oceni velikost in umazanijo posode. Nato prilagodi izbrani program, da ustreza določenim potrebam posode.


Odlično pomivanje s pol manj vode

Uživajte v odličnem pomivanju z novim sistemom WaterSave, ki porabi pol manj vode kot običajni pomivalni stroj. Vedno vodilen AEG je zdaj razvil sistem za najučinkovitejšo rabo vode na tržišču. Pri vsakem pranju WaterSave zadrži nekaj vode v rezervoarju za vodo in jo znova uporabi pri naslednjem pranju v fazi predpranja. Pomivalni stroj AEG ProClean s sistemom WaterSave prihrani 2100 litrov več vode na leto kot običajni pralni stroj, kar je enako kar 12 kadem vode.


Pomivanje posode, ki izstopa

Naši pomivalni stroji ProClean™ imajo večjo kad z dodatnimi 10 litri prostora, tako preprosteje najdete prostor za opremo za kuhanje vseh oblik in velikosti, od finega kristala do posode za ribe. Poleg tega imajo inovativno brizgalno ročico, ki se vrti in doseže kote, ki jih drugi pomivalni stroji ne. In naši stroji tako odlično odstranjujejo ostanke hrane, da posode ni treba predhodno pomivati.


Zlahka prihranite energijo

Naši pomivalni stroji zagotavljajo najboljše rezultate ob najmanjši porabi energije. Funkcija Öko Plus prihrani energijo, tako da skrajša fazo sušenja. Sistem, prilagojen za sončno toplotno energijo, pa dodatno zmanjša porabo energije do 60 % z uporabo vode, segrete z obnovljivim virom. Funkcija AutoOff pa povsem odpravi porabo energije v stanju pripravljenosti.


Tišina je zlato

Naši pomivalni stroji ProClean™ bodo izboljšali vaše življenje, tako da vas ne bodo motili. S programom Extra Silent, ki proizvede samo 37 dB hrupa, so stroji najtišji v svojem razredu. To pomeni, da lahko uživate v večerji ali ob kozarcu vina, ne da bi vam bilo treba poslušati hrup v ozadju. Naša inovativna tehnologija Time Beam pa projicira rdeč žarek na tla, tako veste, kdaj stroj deluje in kdaj bo prenehal delovati.


Prvorazredne lastnosti

Pomivalni stroji iz naše nove kolekcije Neue Kollektion, vključno s serijo ProClean™, imajo celo vrsto pametnih funkcij. Funkcija ProBoost poveča vodni curek pod tlakom za boljše čiščenje, ko je to potrebno. Funkcija ProZone pa je odlična za zahtevnejše naloge z višjo temperaturo in tlakom vode v spodnji košari. In zahvaljujoč končnemu izpiranju z visoko temperaturo, ki lahko uniči 99,9 % bakterij, je naša funkcija ExtraHygiene popolna za čiščenje predmetov, ki morajo biti higienični, kot so deske za rezanje. Vse te funkcije omogočajo natančen nadzor v kuhinji.


Popolno prileganje

Serija vgradnih pomivalnih strojev iz nove kolekcije Neue Kollektion je zasnovana tako, da se neopazno vklaplja v vašo kuhinjo. Naša tehnologija KitchenFit uporablja tečaje z dvojnim vrtiščem, ki zagotavljajo, da vrata pomivalnega stroja ohranijo svoj položaj pod vsakim kotom. Tečaji omogočajo tudi preprosto namestitev stroja, pod pogojem, da je višina podnožja od 4 - 14 cm. Vse te lastnosti pomenijo, da se lahko pomivalni stroj povsem prilega vsakemu kuhinjskemu elementu.


 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri