Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

The Next Black

AEG - The Next Black - Facebook

Predstavljamo "The Next Black"

Maja smo predstavili dokumentarni film, s poudarkom na oblikovalcih, inovatorjih in vodjah, ki ustvarjajo prihodnost oblačenja. Z raziskovanjem prihajajočih sprememb je podjetje AEG pogledalo v potrebe prihodnosti. Prijavite se na Facebook in se pridružite pogovoru o filmu.

Sledite filmu

Trajnostna prihodnost

Patagonia je vodilno podjetje na področju trajnostnih praks in spodbujanja reciklaže v industriji oblačil. Rick Ridgeway, podpredsednik okoljskih pobud pri podjetju Patagonia in avanturist, razloži več o korporativni in individualni odgovornosti.

Preberite več
AEG - The Future of Clothing - Rick Ridgeway

AEG - Zakaj

Film o prihodnosti oblačenja

Nove tehnologije, trajnostna skrb in inovativne zamisli spreminjajo naša oblačila. V dokumentarne filmu "The Next Black" boste spoznali pionirje industrije oblačil, ki oblikujejo prihodnost oblačenja. To ni film o novostih, to je film o tem, kaj je naslednje.

Zakaj "The Next Black"

Športna oblačila jutrišnjega dne

Najnovejša adidasova inovacija postavlja spremljanje aktivnosti na novo raven, saj uporabljajo najmodernejšo tehnologijo neposredno v tkaninah športnih oblačil. Svetovno znane profesionalne športne ekipe trenutno preizkušajo novi sistem MiCoach Team Elite spremljanja igralcev v realnem času in prilagajajo taktike in treninge na podlagi rezulatov.

Preberite več
AEG - Future of Clothing Adidas


Sorodni članki

Vzgojite sami

Podjetje Biocouture uporablja čas, sladkor in bakterije za izdelavo novih, organskih materialov za oblačila.

Več o tem

Nosljiva tehnologija

Studio XO združuje umetnost, tehnologijo in oblačila za ustvarjanje naslednjih trendov v modni industriji.

Več o tem

Najnovejše pri negi perila

Podjetje AEG gleda v prihodnost nege vaših najljubših oblačil že danes.

Več o tem

 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri