Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Priprava in načrtovanje  

Najboljši kuharski mojstri začnejo
z najbolj svežimi sestavinami.

Ob upogibanju povsem svežih fižolovih strokov se zasliši poseben pok. Posebno zadovoljstvo doživite, ko izredno oster nož polzi skozi zrele paradižnike, ko zarežete vanje. Poznamo dozorel videz in sladek vonj zrelega jagodičja, ki ga spremenimo v izjemen in slasten poobedek. Poznamo zadovoljstvo, ko gremo s palcem po gladki in čisti koži jabolka, ki se ob tem nič ne guba. In zdrav lesk ter rdeča notranjost zrele lubenice priča o toplih poletnih nočeh in božanskem okusu.

Kako zadovoljujoče je, ko pripravljate ribje filete in mehko meso odstranite od kosti z enim hitrim gibom. Ali ko dobite navdih za nov recept ob gladki, okrogli glavi in mehkih, sočnih listih zelja ali svetli, sijoči, temno rdeči lupini svežih češenj.

Okus ročno nabranih pokrovač, tako nežnih, da jih lahko jeste surove, narezane na izjemno tanke rezine, s sokom agruma, je nekaj, česar ne boste zlepa pozabili. In eden izmed največjih užitkov se je usesti k celi kuhani artičoki, trgati njene liste in jih pomakati v stopljeno maslo, ob tem pa se veseliti razkrivanja mehke sredice.

 

 

Uporaba najbolj svežih sestavin omogoča pripravo najbolj nepozabnih jedi. Natanko to vam omogočajo hladilniki iz naše nove kolekcije Neue Kollektion. Kombinirani hladilnik ProFresh lahko napolnite s slastnimi doma narejenimi dobrotami, ob katerih lahko uživate kadarkoli. Jedi bodo ostale sočne in polne svežih okusov. Izbira, kdaj se jih boste lotili, je povsem vaša.

 

Več serij in zbirk
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri