Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Glavnih pet razlogov za izbiro pralno-sušilnega stroja

1. Optimizirajte svoj življenjski prostor: rešitev 2v1 prihrani prostor, saj nudi tako nežno pranje kot varno sušenje v eni napravi. Zdaj lahko celovito perete in sušite tudi občutljiva oblačila, kot je volneno perilo, primerno samo za ročno pranje, na pol manj prostora. Naj bo vaš življenjski prostor bolj urejen, brez dodatnih naprav ali neprivlačnih sušil. Če imate torej prostor samo za eno napravo, izberite tako, s katero boste lahko prali in sušili.

2. Dovršeno pranje. Dovršeno sušenje: pralno-sušilni stroj ÖKOKombi zagotavlja prav tako odlične rezultate kot dve ločeni napravi. Edinstveni certifikat Woolmarkov Blue za pranje in sušenje dokazuje, da stroj nudi odlično nego za volneno perilo, ki je primerno samo za ročno pranje.


Pralno-sušilni stroji so običajno smatrani kot kompromisna rešitev. S pralno-sušilnim strojem ÖKOKombi je teh kompromisov konec.

Jan Brockmann, vodja tehnologije, AEG

3. Vodilni na tržišču v energijski učinkovitosti: prihranite energijo in vodo s tehnologijo toplotne črpalke podjetja AEG. Najboljša energijska učinkovitost in poraba vode, saj prihrani 40 % energije in 15 % vode v primerjavi s standardnim pralno-sušilnim strojem energijskega razreda A.

 

4. Nega oblačil: tehnologija OptiSense samodejno prilagodi programe pranja in sušenja vašemu perilu. Tehnologija uporablja senzorje teže in količine, ki prilagodijo dolžino programa. S tehnologijo OptiSense vaša oblačila ne bodo nikoli preveč oprana ali posušena, kar zagotavlja popolno nego.


5. Koristi za okolje: ÖKO uteleša naša prizadevanja za snovanje naprav, ki uravnovešajo največjo zmogljivost in prijaznost do okolja. ÖKOKombi dosega to ravnovesje, saj smo zasnovali pralno-sušilni stroj 2v1, pri proizvodnji katerega je uporabljenih manj materialov in ki uporablja napredno tehnologijo varčevanja z energijo. Ta pralno-sušilni stroj učinkovito deluje celo svojo dolgo življenjsko dobo, do okolja pa je prijazen tudi pozneje, saj ustvari manj odpadkov.Sorodni članki

Pralno-sušilni stroj ÖKOKombi

ÖKOKombi s certifikatom Woolmark Blue zagotavlja nežno pranje in varno sušenje občutljivih tkanin, oboje v eni napravi.

AEG ÖKOKombi

Filozofija serije ÖKO

ÖKO je način mišljenja. Učinkovitost ne pomeni samo varčevanja z energijo, temveč tudi učinkovito delovanje in skrb za okolje.

Odkrijte več

Dlje ohranjena oblačila

Najnežnejše pranje oblačil, da se bodo ta dlje ohranila. Programi pranja lahko samodejno zmanjšajo količino uporabljene energije in vode.

Nega perila z izdelki podjetja AEG

 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri