Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.
Nazaj na vse članke

8.7.2013 - Novice in članki

Parna pečica ProCombi

Naša parna pečica ProCombi uporablja najnovejšo tehnologijo ter na ta način omogoča, da vsakokrat dosežete najvišje kuharske standarde.


Edinstven sistem s paro

Načelo kuhanja s paro AEG je enostavno in učinkovito; parna pečica ProCombi AEG je opremljena z zunanjo cevjo za dovod vode, ki se nahaja zunaj pečice v sprednji plošči in vodi vodo do uparjalnika v notranjosti pečice. Notranji uparjalnik pečici omogoča, da na najučinkovitejši način hitro prenese paro do jedi. Para obda jed, jo na hitro segreje in na ta način ohrani naraven okus, vitamine in barvo jedi.Prilagodljivost pri pripravi hrane

Izpopolnjena parna tehnologija AEG omogoča raziskovanje številnih načinov priprave hrane. Para s 100 % vlažnostjo pod 100 °C, polovična para (50 %) in četrtina pare (25 %), kombinirana z vročim zrakom pri temperaturah do 230 °C. Sistem ThermiC°Air zagotavlja enakomerno kroženje zraka v pečici, sonda za meso pa nadzoruje postopek, tako so vsak kos zelenjave, glavna jed in sladica pripravljeni odlično.Kuhanje na več nivojih

V parni pečici ProCombi lahko naenkrat pripravite celoten meni. Funkcija pare deluje pod 96 °C in s 100 % vlažnostjo, kar preprečuje prenos okusov in arom z ene jedi na drugo. To pomeni, da lahko naenkrat v pečico postavite različne jedi brez bojazni, da bi pokvarili okus, aromo in teksturo jedi.


Boljša varnost

Enostavna, a kljub temu napredna upravljalna plošča omogoča hitro in učinkovito izbrati želeni čas in temperaturo kuhanja. Vrata parne pečice ProCombi so sedaj hladna na dotik s tehnologijo IsoFront®Plus, tako so zelo varna. In ko končate s kuhanjem, vgrajen program čiščenja s paro odstrani celo najtrdovratnejše ostanke hrane.


Nove funkcije in lastnosti

Model serije Series 8 ima tudi 100 programiranih receptov, da vam ni več treba vsakokrat razmišljati o kuhanju za popolne rezultate. Vi izberete, kaj bi radi kuhali, samodejno programiranje pa opravi ostalo, kar omogoča, da vedno znova dosežete visoke standarde kuhanja. Poleg tega pa vam serija Series 8 omogoča, da v podatkovno zbirko dodate nove recepte s pomočjo intuitivne upravljalne plošče za upravljanje z dotikom.

Nazaj na vse članke
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri