Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.
Nazaj na vse članke

12.5.2014 - Novice in članki

Popolno pranje in sušenje v eni napravi

Že odkar je leta 1958 podjetje AEG izdelalo Lavamat, prvi samodejni pralni stroj na svetu, uvaja nove, inovativne načine vrhunske nege za današnje in jutrišnje najobčutljivejše tkanine. Izumili smo tehnologijo sušenja s toplotno črpalko, ki pomembno prispeva k energijski učinkovitosti vseh sodobnih sušilnikov. Inovativnost ne pomeni nujno izumljanja iz nič, temveč tudi uporabo obstoječega na nov način – in prav tako smo pristopili k snovanju pralno-sušilnega stroja ÖKOKombi . Z uporabo toplotne črpalke v pralno-sušilnem stroju ÖKOKombi smo ustvarili edinstveno napravo, ki združuje inteligentno tehnologijo in zasnovo za popolno pranje in sušenje pri vsaki uporabi.
Woolmarkov zlati certifikat

Pridobljeni zlati certifikat pomeni najboljšo nego, ki je na voljo dandanes, in posebni program pralno-sušilnega stroja ÖKOKombi, imenovan Woolmarkov zlati certifikat, varno opere in posuši najobčutljivejše tkanine, tudi tiste, ki so primerne samo za ročno pranje. Certifikat je podelilo neprofitno podjetje Australian Wool Innovation v lasti več kot 29.000 pridelovalcev volne, ki je lastnik znamke Woolmark in si prizadeva zagotoviti najboljšo možno nego volne.

 

Inteligentna in nežna nega

Pri snovanju pralno-sušilnega stroja ÖKOKombi  smo mislili na zmogljivost, nego in učinkovitost, zato ta nežno opere in posuši perilo katere koli teže z najmanjšo porabo vode in energije. Parna tehnologija osveži tkanine. Senzorji vlage, nameščeni okoli bobna, ugotovijo suhost perila. Izjemno velik, perforiran boben pa zagotavlja enakomernejše sušenje z nadzorom zračnega toka, kar zmanjša mečkanje.

Nazaj na vse članke
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri