Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.
Nazaj na vse članke

20.5.2014 - Novice in članki

ProClean - Vrhunsko pomivanje za vsako priložnost

Serija novih pomivalnih strojev ProClean združuje inteligenco in pripravnost za vrhunske rezultate pri vsakem pomivanju. Ob našem izboljšanem razpršilnem mehanizmu in prilagodljivih programih pomivanja ste lahko prepričani, da bodo celo vaši najobčutljivejši kozarci varni in sijoči.

Izjemna razpršitev


V nenehni težnji po inovacijah je podjetje AEG na novo zasnovalo tradicionalno brizgalno ročico ter na ta način zagotovilo dinamični sistem razprševanja, ki doseže celo težko dostopne predele. Satelitska brizgalna ročica uporablja dvojno vrtenje za stalno spreminjanje kota pršenja vode in deluje skupaj z brizgalno ročico na stropu in brizgalno ročico v zgornji košari za popolno pomivanje na vseh petih stopnjah.Download video: MP4 format

Prilagodljivo, učinkovito pomivanje


Pomivalni stroj ProClean ima rešitev za vse vaše potrebe za pomivanje in vam omogoča izbiro med številnimi programi pomivanja, od nežnega do intenzivnega. Naš namenski program ProZone dva-v-enem hkrati pomije posodo z dvema stopnjama intenzivnosti, zahvaljujoč edinstveni funkciji FlowControl. Z nadzorom temperature in tlaka vsake brizgalne ročice lahko najobčutljivejše kozarce pomijete sočasno z najbolj umazanimi lonci in ponvami.

 

Nazaj na vse članke
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri