Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.
Nazaj na vse članke

18.5.2014 - Novice in članki

ProClean - Najboljša nega za občutljive kozarce

Kombinacija inteligentne tehnologije in funkcij pomeni, da serija novih pomivalnih strojev ProClean nudi najboljšo možno nego za kozarce. Od ozkih visokih kozarcev do kozarcev za penino, pomivalni stroj ProClean poskrbi za varen prijem in nežno pomivanje najobčutljivejših kosov posode med pomivanjem.

Varno in zanesljivo

Zdaj lahko svoje priljubljene občutljive kozarce pomijete v pomivalnem stroju. Mehke gumijaste konice varujejo vrhove kozarcev za vino, nosilci za kozarce SoftGrip pa držijo peclje kozarcev na mestu in na ta način zagotovijo varno pomivanje. Namensko držalo za kozarce za pivo v spodnji košari zagotavlja, da so celo najvišji kozarci pomiti do popolnosti. Od skodelic za kavo ekspreso do skodelic za čaj - posebni nosilci za skodelice in zložljiva mreža pomagajo stabilno namestiti skodelice tako, da imate pri zlaganju večjo prilagodljivost.

Izredno nežno pomivanje

Zaradi nežne nege naš namenski program za kozarce te varuje pred praskami in razbitjem. Program pomiva pri 45 °c, izpira pri 60 °c in izvede nežnejši postopek ohlajanja, da se kozarci ob tem ne poškodujejo. Poleg tega satelitska brizgalna ročica zagotavlja izvrstno razpršitev vode ter popolnoma pomije in izpere vsak kos posode.

Nazaj na vse članke
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri