Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.
Nazaj na vse članke

8.5.2014 - Novice in članki

Energijsko najučinkovitejši pralno-sušilni stroj na tržišču

Energijska učinkovitost ne pomeni samo varčevanja denarja pri računih za elektriko in vodo – to so čas, trud in stroški. Pralno-sušilni stroj ÖKOKombi upošteva vse, da lahko učinkoviteje izpolnjujete naraščajoče zahteve svojega okolja. Zaradi kombinacije inteligentne tehnologije in inovativnih funkcij je ÖKOKombi energijsko najučinkovitejši pralno-sušilni stroj na tržišču. Za več podrobnosti si oglejte članek, v katerem so pojasnjeni naši energijski razredi.
Vrhunska učinkovitost

Naša najnovejša inovacija, tehnologija OptiSense, nadzoruje raven energije in vode. Posebni senzorji okoli bobna izračunajo težo perila in trajanje programa za perilo, s čimer zagotovijo uporabo ustrezne količine energije za optimalni rezultat. Tako zmanjšate porabo virov ter prihranite pri vodi in elektriki.

 

Optimizirano delovanje

Tehnologija motorja ÖKOInverter motor brez ščetk zagotavlja gladko obračanje za optimalno rabo energije. Tehnologija toplotne črpalke pa prihrani do 40 % energije (v primerjavi s tradicionalnimi sušilniki), saj za sušenje ni več potrebna voda. Pralno-sušilni stroj ÖKOKombi  zračno suši perilo, njegova tehnologija OptiSense pa omogoča, da izberete stopnjo suhosti glede na to, ali želite perilo po končanem programu zlikati ali odložiti v omaro.

Nazaj na vse članke
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri