Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.
Nazaj na vse članke

16.4.2014 - Novice in članki

Kaj je ÖKO?

Image of energy rating labelKaj je ÖKO?

Učinkovitost je več kot samo poraba energije, toda cene električne energije se višajo, zato je energijska učinkovitost pomembna za vsako gospodinjstvo. Učinkovitost je imeti najboljše rezultate, hkrati pa povzročiti čim manj stresa za okolje - od zahtev za naravne vire do razporeditve hrupa. ÖKÖ je težnja podjetja AEG, kako imeti najbolj uspešne naprave v optimalnem ravnovesju z okoljem.

Naš novi pralni stroj ÖKOMix je naš najbolj učinkovit do zdaj. Ocenjen z A+++-50% je ÖKÖMix vodilni na tržišču, saj porabi samo polovice energije kot pralni stroj z A+++.

Hladilnik ProFresh ima energijsko oznako A++. Hlajenje in zamrzovanje optimizirajo z ločenihm zračnim tokom; suh zrak gre v zamrzovalni del in tako prepreči nastajanje ledu, vlažen zrak gre v hladilni del, kjer poskrbi za to, da se sveža hrana ne izsuši.

Naši pomivalni stroji ProClean so prav tako vodilni pri energijski učinkovitosti. In zahvaljujoč svoji XXL notranjosti in satelitski pršilni ročici, ki poskrbi, da vodo doseže vse, je posoda vedno popolnoma čista.

Energijsko učinkovite pečice in kuhalne plošče MaxiKlasse prav tako izstopajo po svoji učinkovitosti. Zelo velika pečica (do 72 litrov) vam nudi 20 % več prostora za pečenje, spadaja pa v razred energijske učinkvitosti A.

Nazaj na vse članke
Izdelki, ki ste si jih nazadnje ogledali ()
 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri