Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

ÖKOInverter: v srcu energijske učinkovitosti

Dolgotrajno in energijsko učinkovito

Kako naši pralni stroji prihranijo toliko energije? Skrivnost je visoko učinkovit motor ÖKOInverter podjetja AEG. Motor ÖKOInverter brez ščetk se gladko vrti, kar zagotavlja dolgotrajno učinkovito delovanje in optimalno energijo. Zato je 50 % učinkovitejši od standardnega motorja, pralni stroj ÖKOMix Washer pa ima tudi druge prednosti.


Nizka raven hrupa za malo motenj

Oblačila lahko brez motenj operete in posušite ob kateri koli uri dneva. ÖKOInverter zaradi svoje napredne zasnove brez ščetk ustvarja minimalen hrup. Ker v njem ni ščetk, deluje tiho in učinkovito ter ustvarja optimalne rezultate. Tako lahko mirno spite in izkoristite nižjo, nočno tarifo elektrike, zjutraj pa se zbudite ob čudovito opranem perilu.


AEG pralni stroj s polnjenjem od zgoraj

Najnovejši izdelek v družini ÖKO

Najnovejši član družine ÖKO je prostorsko varčen pralni stroj s polnjenjem z vrha. Ta pralni stroj za 6 kg perila s polnjenjem z vrha je zdaj opremljen z motorjem ÖKOInverter in je prav tako zmogljiv kot pralni stroji standardne velikosti. Sistem za pranje ÖKOSpray zagotavlja učinkovito rabo vode, motor brez ščetk pa tiho delovanje, tako pralni stroj prihrani 10 % več energije kot kateri koli drug pralni stroj s polnjenjem z vrha razreda A+++.

Spoznajte pralni stroj s polnjenjem od zgoraj

Dolga življenjska doba in vodilna učinkovitost

ÖKOInverter je visoko zmogljiv, tih motor, srce naših pralnih strojev, ki so vodilni na tržišču po energijski učinkovitosti. ÖKOInverter je zaradi svoje napredne tehnike učinkovitejši od drugih motorjev in ima tudi daljšo življenjsko dobo. Ker ta trajno magnetiziran motor nima ščetk, ni trenja, zato ima daljšo življenjsko dobo in je potrebnih manj popravil. Uteleša prizadevanja podjetja AEG, da snuje naprave, ki uravnovešajo največjo zmogljivost in prijaznost do okolja, kar je tudi gonilo filozofije serije ÖKO.

Odkrijte več
Žarnica


Sorodni članki

Pralni stroj s polnjenjem z vrha

Spoznajte prostorsko varčen pralni stroj s polnjenjem od zgoraj, ki je prav tako učinkovit kot pralni stroji standardne velikosti. Poleg tega je njegova zmogljivost 6 kg in spada  v najvišji energijski razred na tržišču. 

Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj AEG

Najnovejše na področju nege perila

AEG je usmerjen v prihodnost, da lahko že danes z inovativnimi rešitvami neguje vaše priljubljene tkanine.

Odkrijte več

Prostorsko varčne rešitve za nego perila

Pralno-sušilni stroj ÖKOKombi s certifikatom Woolmark Blue je vodilni na tržišču po energijski učinkovitosti in nudi optimalno nego v prostornini ene naprave.

AEG ÖKOKombi

 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri