Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov v vašem spletnem brskalniku, se strinjate, da uporabljamo piškotke.

Več o tem lahko preberete v naših napotkih za piškotke.

Zakaj "The Next Black"?

AEG 'The Next Black'

Pogled v prihodnost

Film "The Next Black" ne govori o novostih v modi, temveč o tem, kaj nas čaka. Govorili smo z oblikovalci, inovatorji in voditelji iz celega sveta - posamezniki, ki razmišljajo o načinu, kako uporabljajo oblačila. Imajo svež pogled na prihodnost in uporabljajo svojo strast za spremembe. Ne gre samo za to, kaj bomo nosili, ampak tudi za to, kako izdelujejo oblačila, našo interakcijo z njimi in njihovo nego.


Kaj jutri pomeni za danes?

Želimo pripraviti rešitve za nego perila, ki naredijo več, zato moramo razumeti, kaj bodo ljudje nosili in prali - danes in jutri. AEG je predstavil prvi samodejni pralni stroj. Izumili smo tehnologijo sušenja s toplotno črpalko, ki sedaj ogromno prispeva k energijski učinkovitosti sodobnih sušilnih strojev. Mar nam je, kaj bo naslednje, saj si želimo razumeti potrebe prihodnosti in nadaljevati z inovacijami ter predstavljati najboljše rešitve. Inovacija je v našem DNK in naš cilj je, da smo vedno idejo naprej.

AEG 'The Next Black' - Suzanne Lee


Več člankov

Cena barve

Tekstilna industrija vsake dve leti porabi za barvanje tkanin količino vode v velikosti Sredozemskega morja.

Vas zanima več?

Nosljiva tehnologija

Studio XO združuje umetnost, tehnologijo in oblačila za ustvarjanje naslednjih trendov v modni industriji.

Več o tem

Najnovejše pri negi perila

AEG že danes gleda v prihodnost nege vaših najljubših oblačil.

Več o tem

 
 
Zapri
 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri