PODROBNOSTI IZDELKA

Kadar sta pečica AirFry in njen pekač z rešetko kombinirana, lahko dosežete okus in teksturo ocvrte hrane brez olja. Vroč zrak lahko pride skozi pekač in segreva sestavine iz vseh smeri. Za zdravo in hrustljavo skorjo.

Prednosti

Hrustljava in bolj zdrava hrana z AirFry

Uživajte v hrustljavem krompirčku ali slastni zelenjavi z manj olja ob uporabi posebej zasnovane nastavitve AirFry in pekača v vašem štedilniku. Pekač z rešetko omogoča neprekinjeno kroženje vročega zraka po pečici, da se jed enakomerno speče. Hrustljava popolnost, vsakokrat.

Pečenje na več ravneh. Pripravite več jedi hkrati

S pečenjem na več ravneh vam dodaten krožni grelec omogoča, da bodo vaše jedi pripravljene do popolnosti, tudi ko bodo na obeh pekačih naenkrat.

Pirolitično čiščenje. Očisti pečico Olajša

Funkcija pirolitičnega čiščenja je samočistilni sistem, z dvigom temperature v pečici, ki maščobo in ostanke spremeni v pepel. Notranjost vaše pečice lahko očistite s preprostim brisanjem z vlažno krpo.

Kuhajte s pomočnikom. Z LED prikazovalnikom na dotik

Naj kuhanje ne bo ugibanje. Z intuitivnim LED prikazovalnikom na dotik lahko preprosto nastavite čas, temperaturo in druge funkcije. Dvobarvni prikazovalnik pri kuhanju vselej zagotavlja popoln nadzor.

AEG - Električni štedilnik - CCB6492APM

Predal PushPull. Brezhibna rešitev za shranjevanje

Zdaj imajo vaši kuhinjski pripomočki eleganten in brezhiben prostor za shranjevanje. Predal PushPull je vaš spremljevalec pri shranjevanju v kuhinji.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels