AEG Pralni stroji in Pralno-sušilni stroji

AEG vam daruje besplatna pranja. Kupnjom AEG perilice rublja ili perilice-sušilice rublja na poklon dobivate 50 ili 100 besplatnih pranja uz obaveznu online prijavu.

Kako do poklona?

 • 1
  Trajanje promocije

  Od 01.07.2020. i vrijedi do isteka zaliha ili opoziva.

  U razdoblju trajanja promocije kupite jedan od dolje navedenih modela* AEG perilica ili perilica-sušilica. Sačuvajte dokaz o kupnji.

 • 2
  Registracija

  Najkasnije mjesec dana nakon završetka promocije

  Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije mjesec dana nakon završetka promocije. Ukoliko je prijava uspješno predana, o tome ćete biti obaviješteni na mail adresu.

  Prijavite svoju kupnju na linku ispod, prilažući fotografiju dokaza o kupnji (račun) te fotografiju natpisne pločice.

 • 3
  Isporuka

  30 radnih dana

  Ako su svi navedeni uvjeti zadovoljeni i podatci ispravno upisani, na vašu kućnu adresu stići će poklon

  Ukoliko niste primili vaš poklon u roku od 30 radnih dana, molimo vas da nas kontaktirate na +38612425730.

*Modeli koji sudjeluju u promociji

*Kupnjom navedenih perilica rublja na poklon dobivate Ariel sredstvo za pranje rublja i Lenor omekšivač za 50 besplatnih pranja (1xAriel + 1xLenor):

LTX6G261E, L6SE26W, L6SE26SE, L6SE26C, L6SE27SE, L6SE27C, L6SE47SE, L6FBI27W, L6FBI48S, L6FBI48S, L6FBG48S, L6FEG49S

*Kupnjom navedenih perilica rublja ili perilica-sušilica rublja na poklon dobivate Ariel sredstvo za pranje rublja i Lenor omekšivač za 100 besplatnih pranja (2xAriel + 2xLenor):

LTX7E272E, LTX7C562E, LTX8C373E, L7FBE48S, L7FEE48S, L7FEC48S, L7FEE49S, L7FEC41S, L9FEC49S, L7FBE69SA, L8FBC69SA, L7WBG47W, L7WBG68W, L8WBE68SI, L7WBE69S, L8WBC61S, L9WBE49W, L9WBA61BC

NOVE AEG SERIJE PRALNIH STROJEV

POIŠČITE NAJBOLJŠI PRALNI STROJ ZASE S POMOČJO NAŠEGA NAKUPOVALNEGA VODNIKA

Pri nakupu novega pralnega stroja, ki bo najbolje ustrezal vašemu življenjskemu slogu in potrebam, je treba upoštevati številne dejavnike. Lokacija in razpoložljiv prostor, različne vrste tkanin, ki so vam pri srcu, in kolikokrat na teden želite uporabiti pralni stroj – vse to vpliva na izbiro pralnega stroja. V nadaljevanju boste našli naš preprosti nakupovalni vodnik, ki vam bo pomagal pri izbiri pravega pralnega stroja za vas.

Priročniki za nakup

Oglejte si našo ponudbo pralnih strojev

Voda v vodovodnem sistemu vsebuje minerale, ki so lahko grobi do tkanin. Pralni stroji AEG so prvi na svetu s tehnologijo, ki jih odstrani. Filtrirni sistem ionske izmenjave optimizira vodo, ki vstopi v boben, da pralno sredstvo in mehčalec učinkujeta najbolje, celo pri najnižji temperaturi. Dovolj nežen, da tkanine ohrani mehke in barve najboljše.

Inteligentna tipala AutoDose izračunajo natančno količino pralnega sredstva in mehčalca, s čimer zaščitijo oblačila pred zgodnjim staranjem, ki ga povzroči predoziranje. Bombažna klasična oblačila so trikrat bolj odporna na trganje. *sila na bombaž, opran pri 30°, samodejno doziranje, 30 pranj AEG proti 10 pranjem konkurenčne znamke.

Ti pralni stroji AEG uporabljajo paro na hiter in preprost način za osvežitev pomečkanih oblačil, tako da so ta pripravljena za nošenje. Kratki in nežni programi s paro varno odstranijo neprijetne vonjave in zmanjšajo pomečkanost suhega perila. Lahko pa pranje končate z nežno paro, da je treba oblačila malo ali nič likati.

Tehnologija ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo.

NOVE AEG SERIJE PRALNO-SUŠILNIH STROJEV

PRONAĐITE PERILICU-SUŠILICU RUBLJA KOJA VAM NAJVIŠE ODGOVARA UZ NAŠ VODIČ ZA KUPNJU

Ako ste u potrazi za perilicom-sušilicom, tu smo da vam pomognemo izabrati najbolju. Naš vodič za kupnju pokriva sve, od odabira pravih dimenzija do odabira programa koji odgovaraju vašem životnom stilu.

Priročniki za nakup

OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO PRALNO-SUŠILNIH STROJEV

Naš pralno-sušilni stroj je prvi na svetu, ki vključuje pionirsko tehnologijo SensiDry® s toplotno črpalko. ÖKOKombi izkorišča nepremagljivo znanje o tkaninah za najučinkovitejše in varčne programe. V primerjavi z drugimi stroji prihranijo do 40 % energije in vode v vsakem ciklu.

Patentirana tehnologija ÖKOMix zagotavlja najenakomernejše pranje in sušenje v eni potezi. Za razliko od drugih strojev naši stroji predhodno ločeno zmešajo najboljše mešanice pralnih sredstev in mehčalca v vodo, preden vstopijo v boben. Kar pomeni, da so vsa sredstva popolnoma raztopljena in aktivirana, ko dosežejo perilo. Zato je njihova porazdelitev učinkovitejša kot pri drugih pralno-sušilnih strojih na trgu. Kar zagotavlja, da prodrejo v vsa vlakna in da so oblačila pripravljena na enakomernejše sušenje. Tako da je vsak del posameznega kosa popolnoma zaščiten v krajšem času.

Naša tehnologija DualSense prilagodi temperaturo in gibanje bobna različnim tkaninam in ustrezno nastavi programe. Nižja toplota in nadzorovano gibanje pomenita, da lahko naenkrat operete vse od občutljivega perila do oblačil za zunaj. Tako cikel pranja kot sušenja je potrdilo podjetje Woolmark Blue za varno pranje tudi volnenih oblačil, ki so primerna za ročno pranje. Namenski program za pranje oblačil za zunanjo uporabi očisti in zaščiti tehnične tkanine, da ohranijo teksture skozi čas; namenski cikel sušenja pa deluje tako, da povrne vodoodpornost.