Kuhalna plošča se ne segreva enakomerno

Zadnjič posodobljeno 16. 04. 2020 15:01

Posebni indukcijski izdelki v kratkem času ustvarijo veliko energije na dnu posode. Jedi se po nekaj minutah močno segrejejo na otip.

Za kratek čas se vsa toplota porazdeli po kovinskem dnu ponve. Če toplote ni mogoče enakomerno porazdeliti po celotnem kovinskem dnu, se zdi, da plošča ne segreva enakomerno.

Namesto tega začnite z nastavitvijo manjše moči, preden pravilno kuhate. Kovinsko dno bo lažje "slediti" in s tem enakomerneje segrevati.

Večina proizvajalcev ponve ima na svojih spletnih mestih različna navodila za pravilno uporabo svojih izdelkov.

Za dodatno pomoč se lahko obrnete na klicni center: tel:+38612425730

Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.