CookView® – kako uporabljati kamero na vaši pečici AEG

Zadnjič posodobljeno 17. 06. 2024 08:22

CookView® na telefonu v roki

Še izboljšajte svojo izkušnjo kuhanja s pečico AEG s pomočjo kamere svojega telefona. Funkcija CamCook® vam bo pomagala popolnoma izkoristiti funkcije vaše pametne pečice, tako da za vas poišče najprimernejši način za pripravo vaših najljubših jedi. Ta funkcija je na voljo pri izbranih modelih pečic.


Kaj je funkcija CamCook® in zakaj jo uporabljati?

Vaša edina naloga je, da posnamete fotografijo s svojim pametnim telefonom, funkcija CamCook® pa bo s pomočjo tehnologije umetne inteligence za prepoznavanje slik prepoznala vašo jed, predlagala popolne nastavitve in informacije poslala vaši pametni pečici. Nastavitve pečice lahko shranite tudi v razdelek Moja knjižica receptov v aplikaciji AEG za dosledne rezultate kuhanja.

Kako uporabljati kamero v pečici CookView®

Kaj potrebujete:

1. Preverite, ali imate na pametnem telefonu nameščeno aplikacijo AEG in je ta povezana z vašo pečico. Če pečice še niste povezali z aplikacijo, najprej storite to.

2. Prepričajte se, da je pečica povezana z brezžičnim omrežjem.

Dostop do funkcije CamCook® v aplikaciji:

1. Poiščite funkcijo CamCook® v My Cookbook pod zavihkom Taste v aplikaciji – poiščite ikono kamere

2. V CamCook® uporabite sliko iz knjižnice slik ali odprite kamero pametnega telefona v aplikaciji, da posnamete novo sliko

3. CamCook® bo s svojo slikovno tehnologijo AI prepoznal vašo jed in predlagal idealne nastavitve kuhanja za vašo pečico, ki jih lahko nato pošljete neposredno v svojo pametno pečico, da začnete kuhati

Namigi in triki

  • Obstajata dve glavni poti za uporabo funkcije CamCook®. Prvi je, da fotografirate svojo jed, CamCook® pa vam bo iz knjižnice receptov predlagal, za katero jed gre in kako jo pripraviti.
  • Lahko pa uporabite CamCook® za iskanje med svojimi najljubšimi recepti, ki ste jih shranili v My Cookbook, za dostop do nastavitev pečice, ki ste jih shranili za jed, in jih pošljete neposredno v svojo pečico
  • Svoje jedi in recepte z želenimi nastavitvami pečice lahko dodate v Mojo kuharsko knjigo tako, da posnamete sliko in ustvarite svoje vnaprej izbrane nastavitve. Ko boste naslednjič želeli kuhati shranjeno jed, preprosto posnemite sliko in CamCook® bo poslal shranjene nastavitve pečice v vašo pametno pečico


Za več informacij o vašem specifičnem modelu pečice preverite uporabniški priročnik. Svoj uporabniški priročnik najdete tukaj.

Zdaj ko veste vse o funkciji CookView®, vas morda zanima več o tem, kako uporabljati aplikacijo AEG skupaj z vašo pametno pečico.