Kako uporabljati aplikacijo skupaj s pečico AEG

Zadnjič posodobljeno 11. 06. 2024 12:03

Ženska, ki uporablja aplikacijo My Electrolux Kitchen s pečico

Aplikacija AEG vam omogoča še lažjo pripravo okusnejših jedi vsak dan. Izboljša funkcije vaše pametne pečice AEG, poenostavi spremljanje kuhanja in vam pomaga, da razširite repertoar jedi s priloženimi recepti in priporočenimi nastavitvami. Spoznajte, kako lahko karseda izkoristite funkcije pametne pečice za kuhanje brez napora.


Kako začeti uporabljati aplikacijo AEG

Kaj potrebujete:

1. Preverite, ali imate na pametnem telefonu nameščeno aplikacijo AEG in je ta povezana z vašo pečico. Če pečice še niste povezali priključili, najprej storite to

2. Prepričajte se, da je pečica povezana z brezžičnim omrežjem

3. Omogočite delovanje na daljavo (dovolite daljinsko upravljanje): Delovanje na daljavo mora biti omogočeno, zato da lahko delujejo številne funkcije aplikacije, tj. vsaka funkcija, kjer aplikacija upravlja ali spreminja nastavitve pečice. Delovanje na daljavo simbolizira ta:  . Na nekaterih pečicah lahko le pritisnete to ikono, da omogočite delovanje na daljavo. Na drugih ga omogočite v MENIJU pod NASTAVITVE > POVEZAVE ali NASTAVITVE > DELOVANJE NA DALJAVO.

Varnostna opomba: Zaradi zagotavljanja varnosti se daljinsko delovanje po določenem času samodejno izklopi, zato ga boste morda morali pred začetkom kuhanja znova omogočiti.

Pregled uporabnih funkcij v aplikaciji AEG

Opomba: To je splošni pregled različnih funkcij, ki so ali niso na voljo, odvisno od modela pečice, ki jo imate. V aplikaciji so lahko na voljo tudi dodatne funkcije.

Začetek uporabe

Daljinsko spremljanje – med kuhanjem vam omogoča dostop do pečice v aplikaciji, da lahko spremljate nastavitve pečice in si ogledate preostali čas na nastavljenih časovnikih.

Kamera (CookView) – omogoča vam vizualno spremljanje napredovanja kuhanja na daljavo z dostopom do kamere v pečici. Več o CookView.

Daljinsko upravljanje – če je omogočeno daljinsko upravljanje, lahko pečico zaženete, ustavite ali spremenite njene nastavitve neposredno prek aplikacije. Vse, kar morate storiti, je, da v aplikaciji izberete svojo pečico in razpoložljive krmilnike.

To vam omogoča, da na polovici kuhanja spremenite temperaturo ali na koncu omogočite funkcijo žar, da jed zapečete, ne da bi vam bilo treba v kuhinjo.

Obvestila – relevantna obvestila iz pametne pečice lahko prejmete neposredno v aplikacijo, npr. če se izteče časovnik, če se med kuhanjem zgodi napaka ali če je potrebno vzdrževanje. Prav tako vas bo aplikacija obvestila, če med kuhanjem v sopari v pečici zmanjka vode.

Nastavitve obvestil lahko urejate v meniju obvestil, ko v aplikaciji dostopate do pečice.

Moja knjižica receptov – svoje recepte shranite v aplikacijo, vključno s programom za kuhanje, časom kuhanja in temperaturo. Te nastavitve lahko pošljete neposredno v pečico, ko želite pripraviti recept. Razdelek Moja knjižica receptov najdete pod zavihkom Okus v aplikaciji.

Več informacij

Pomoč pri kuhi – želite pripraviti jed, a ne veste, katere nastavitve pečice bi morali uporabiti? Funkcija pomoč pri kuhi vam bo ponudila popolne nastavitve in navodila po korakih za jed, ki jo želite skuhati. Tako lahko dosežete želene rezultate. Funkcijo pomoč pri kuhi najdete pod zavihkom Okus v aplikaciji. Več o pomoči pri kuhi.

Glasovno upravljanje – vaša pametna pečica je zdaj postala zares inteligentna. Omogočite lahko glasovno upravljanje za upravljanje pečice samo z glasom, zato vaše roke ostanejo proste za druge opravke. Poglejte razdelek Partnerstva, da preverite, katere sisteme podpiramo, in začnite uporabo. 


Za več informacij o svojem specifičnem modelu pečice preverite uporabniški priročnik. Uporabniški priročnik lahko najdete tukaj.