Naše parne pečice obujajo okus!

Zadnjič posodobljeno 14. 04. 2022 12:34


Ali ne bi bilo čudovito, če bi lahko pogreli svojo hrano in bi ta bila tako okusna, kot ko je bila sveže pripravljena?


Ne glede na to, ali ste jo skuhali sami ali naročili, lahko s funkcijo parne regeneracije naših parnih pečic AEG dvignete ostanke hrane nazaj na prestižno raven, ki navdušuje brbončice, in poskrbite, da bodo tako okusni kot takrat, ko ste jed jedli prvič. Parna regeneracija vam omogoča, da pogrejete hrano in ohranite njen najboljši okus s pomočjo nežnega dovajanja pare, ter ohranja občutljivo ravnovesje, da se hrana ne posuši in ne postane razmočena. Tako vaša pogreta jed znova dobi svež okus.

Parna regeneracija vam omogoča, da pogrejete hrano neposredno na krožniku. Preprosto izberite nastavitve->posebni programi-> parna regeneracija. Lazanjo na primer postavite na 2. položaj rešetke in jo pustite v pečici približno 15–20 minut. Nato pa uživajte v ostankih hrane, kot da bi bila pravkar pripravljena.

Ko uporabljate parno regeneracijo ali na splošno pogrevate ostanke hrane, ne pozabite, da različne vrste hrane potrebujejo različno količino časa, da so temeljito pogrete in pripravljene za uživanje. Perutnino in drugo meso moramo na primer greti dlje kot zelenjavo. Upoštevajte ustrezen čas gretja glede na živilo, ki ga kuhate, da boste lahko vedno varno uživali v ostankih hrane in njihovem odličnem okusu.