Skrivnost do popolnih jedi je tehnika sous-vide!

Zadnjič posodobljeno 14. 04. 2022 12:31


Kaj je sous-vide? Izraz sous-vide (izgovorjeno su-vid) pomeni »pod pritiskom« in z njim poimenujemo francosko tehniko kuhanja, ki vključuje preprost proces vakuumskega zaprtja sestavin v vrečko, ki jo nato položimo v vodno kopel. 

Vaša pečica AEG SteamPro ta proces še olajša in vam omogoča, da to tehniko uporabite, ne da bi vam bilo treba položiti vakuumsko zaprte vrečke v vodno kopel. S pomočjo vaše pečice AEG SteamPro lahko vedno uporabite tehniko sous-vide in pripravite hrano do točno želene stopnje zapečenosti.

To lahko preprosto naredite tudi vi!

Kaj, če bi vam povedali, da lahko s pomočjo funkcije sous-vide vaše pečice AEG Steam Pro preprosto kuhate tako kot profesionalni kuharji?

Excusez moi!? Tako je! Le sledite naslednjim korakom in vaša pečica AEG SteamPro vam bo pomagala do profesionalnih rezultatov s pomočjo tehnike kuhanja sous-vide brez napora.

1. korak

Sestavine položite v plastično vrečko in jo vakuumsko zaprite.

2. korak

Hrano postavite v pečico AEG SteamPro.

3. korak

Izberite ikono za tehniko sous-vide »SV«.

4. korak

Izberite želeno temperaturo.

5. korak

Pritisnite »Start«.

6. korak

Uživajte!


Ne le da vam kuhanje s tehniko sous-vide zagotavlja neverjetno slastne jedi, ki ne izgubijo okusa ali sočnosti, ampak prav tako pomaga sestavinam ohraniti vsa hranila.

Naj vam vaša pečica AEG SteamPro pomaga do preprostega kuhanja s tehniko sous-vide in doslednih rezultatov vsakič, ko želite pripraviti okusno jed.