Uporaba funkcije pečice

Zadnjič posodobljeno 13. 05. 2020 14:31

Ena najbolj uporabljenih funkcij pečice je nastavitev grill-a. Ali ste vedeli, da se za spremembo lahko uporablja, kot žar?Kdo ne ljubi dobrega BBQ-ja?

Obstaja nekaj v pripravi hrane nad plemenom. Pogled ... Zvok ... Vonj ...


Toda včasih ima narava druge ideje

Zima, dež, toča ali hladnost, zunaj ne morete vedno peči na žaru.


Brez skrbi

Z nastavitvijo grill-a na vaši peči lahko žar uporabljate vse leto.

Kako uporabljati funkcijo žara v vaši peči

Ste že kdaj uporabili nastavitev grill-a v peči? Mislite na to kot na glavo obrnjen žar. Namesto, da toplota prihaja od spodaj, prihaja z vrha. Medtem ko ne boste dobili dimnega okusa - lahko dobite odlično barvo. Recepti za hitro peko na žaru odlično delujejo v pečici. Večina pečic izklopi grill, ko je dosežena ciljna temperatura - da bi ohranili svoj "žar", pustite vrata pečice nekoliko odprta. Hrano ne pozabite pogosto preverjati, da ne gori.

Kako kuhalno ploščo uporabljati, kot žar?

Kuhalno ploščo spremenite v improviziran žar. Uporabljajte ponev iz litega železa, saj dobro zadržuje toploto, ostala bo vroča in dala vam bo nedosegljive sledi žara. Ponev postavite na kuhalno ploščo in jo segrevajte do zelo vročega, nato znižajte temperaturo na srednjo in jo tam držite ves postopek kuhanja. Če se ponev začne kaditi, je prevroče. Za najboljše rezultate hrano posušite in jo rahlo premažite z olivnim oljem, preden jo položite v ponev. In zapomnite si, da hrane ne obračajte prehitro - pustite jo nemoteno vsaj 3-4 minute.