Kako oprati jopiče in puloverje

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:36

Če boste dobro skrbeli za svoje jakne z perjem (prešite jakne) bodo one prav tako poskrbele za vas. Če dodate kroglice za sušilni stroj v boben in preprečite, da bi se perje zbralo v kotih jakne. Tako lahko ostanete na toplem in ugodnem.


1. Uporabljajte nizke temperature za perje

Bodite prepričani, da perete pernata oblačila na mlačnem, nežnem ciklu in nastavite stroj na en dodatni cikel izpiranja, da odstranite sled pralnega sredstva


2. Pranje blazin, odej in jopičev s perjem v pralnem stroju

Za najboljše sušenje uporabite program volne. Če ima vaš pralni stroj program za volno - izberite dolg cikel pri srednji temperaturi in uporabite sušilne kroglice, da zagotovite, da je svetloba puhasta in diši. Ne jemljite perila iz stroja dokler ni 100% suh.

Za naročilo sušilnih kroglic Electrolux se lahko obrnete za več info. na naš klicni center tel. št.: 01 / 24 25 730.

3. Zaščitite površino jopiča s perjem

Perite jopiče s perjem ločeno od drugih oblačil s praznimi žepi, zaprite vrvice na kapuci in zadrge, da se izognete površinskim poškodbam.

3DScan tehnologija. Natančno sušenje.

Doživite celovito zmogljivost sušenja z edinstveno tehnologijo AEG 3DScan. Vlažnost globoko v oblačilih zaznamo s pomočjo senzorjev, ki zaznajo vlago do 5 centimetrov globoko v oblačilih. Ko tradicionalni sušilci kažejo, da je suknjič suh, 3DScan nadaljuje, dokler se celo debela slojna oblačila natančno ne posušijo - ni potrebno dodatno sušenje zraka. Zaradi tega jopič ohranja svoj videz in daje do 30% višjo toplotno izolacijo v primerjavi s sušenjem na zraku.