Kako oprati majice - trije triki

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:47

Trendi generacij so prihajajo in odhajajo, bele srajce pa so bile vedno v modi. Vzdrževati jih sveže, bele in najboljega izgleda sedaj lahko tudi brez kemičnega čiščenja.


1. Preverite nalepko

Pred pranjem spustite srajco, vključno z manšetami in ovratniki. Pazite, da preverite priporočila na etiketi za najboljše temperature in osnovne napotke za nego.


2. Izberite svoj detergent pametno

Če želite, da je vaša srajca videti nova, uporabite pralni prašek za pranje perila, ki vsebuje belilo, da bo vaše belce resnično bel.


3. Pustite dovolj prostora

Pustite širino roke med oblačili in stropom bobna, da zaščitite vsa oblačila pred ostanki detergenta, ki nastanejo zaradi preobremenitve.


Naj bodo vaše majice videti kot nove

Vaše najljubše majice doživijo veliko. Vsakodnevni vrvež bo pokvaril svež, svež občutek, ki ga imate radi. Da bi to vrnili v samo 30 minutah, naši pralni stroji s Prosteam sproščajo vlakna in odstranjujejo vonjave, da bi vrnili tisti neprecenljiv občutek mehkega, čistega bombaža. Poleg tega, če ima vaša naprava PlusSteam možnost - konča cikel pranja s paro, glajenje gub za tretjino, kar povzroči manj likanja.