Oblačila so po pranju hladna

Zadnjič posodobljeno 6. 03. 2023 16:05

Težava

  • Ko se program pranja konča, so oblačila hladna
  • Ko je program pranja končan, so oblačila hladna

Se nanaša na

  • Pralni stroji
  • Pralno/sušilni stroji za oblačila

Rešitev

Pralni stroji oblačila ob koncu cikla pranja sperejo s hladno vodo, zato je normalno in ni krivda stroja, da so oblačila po končanem ciklu pranja hladna.

Če se pralni stroj segreje, lahko preverite tako, da opravite servisno pranje na programu Bombaž brez perila v pralnem stroju in pri najvišji temperaturi (90-95 stopinj Celzija, odvisno od modela).

Čez nekaj časa in pred fazo izpiranja lahko na vratih občutite, ali so se med pranjem segrela. Če se vrata segrejejo, se stroj pravilno segreje in ni okvare.

Če se vrata ne segrejejo na programu Bombaž z izbrano najvišjo temperaturo, priporočamo, da se naročite na servis.

Za dodatne informacije, nakup rezervnih delov ali naročilo servisa kontaktirajte našo službo za pomoč uporabnikom na Tel.št.: 012425730

Vzrok

  • Opomba: Današnji pralni stroji za pranje uporabljajo nižje temperature. Če ste pravkar zamenjali starejši model, se okno ne bo več segrevalo, kot se je na vašem prejšnjem stroju. Nekateri stroji imajo tudi dvojno zasteklitev, tako da je toplota na zunanjem steklu vrat minimalna.
  • V normalnih okoliščinah bo stroj lahko zaznal napake na grelniku in na zaslonu prikazal sporočilo o napaki (E60).
Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.