Cikel sušenja pralno-sušilnega stroja traja predolgo ali prekratko

Zadnjič posodobljeno 22. 04. 2020 15:00

Pri nekaterih modelih se ta čas samodejno skrajša ali podaljša, ker cikel poteka, odvisno od velikosti in teže polnila ter vrste in vlažnosti oblačila. To velja za cikle pranja in sušenja .

Če naprava izvaja cikel sušenja, se cikel podaljša ali skrajša glede na velikost in težo polnila ter vrsto in vlažnost oblačila. Nekateri modeli elektronsko zaznajo, kako suha so oblačila in cikla ne bodo zaključili, dokler oblačila niso popolnoma suha.

Glej predloge spodaj:

  • Če je izbrana funkcija zadrževanja vode, jo počistite.
  • Če je izbrana funkcija izpiranja, jo počistite.
  • Prepričajte se, da naprava vzame vodo in da je tlak vode primerno visok. V nasprotnem primeru se čas cikla podaljša. V nekaterih primerih je lahko čas cikla prekratek, da bi detergent uspešno raztopil. Če naprava ne dobi dovolj vode, glejte navodila za uporabo.
  • Če je izbrana funkcija zakasnitve zagona, jo počistite.
  • Prepričajte se, da naprava pravilno črpa vodo. Če naprava zazna, da se nivo vode ni spremenil, preden se je začel vrteti cikel, se lahko cikel pranja ponovi. Če naprava ne črpa vode, glejte navodila za uporabo.
Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.

Rezervni deli & dodatni pribor
Rezervni deli & dodatni pribor

Poiščite original rezervne dele za Vaš aparat. Prosimo vas, da se za več informacij in pomoč obrnite na naš Klicni center na tel. št: 012425730