Kako očistiti, razkužiti sušilni stroj?

Zadnjič posodobljeno 2. 11. 2022 15:10

Težava

Kako očistiti sušilni stroj?

Katere rešitve uporabiti za čiščenje sušilnega stroja?

Saniranje gospodinjskih aparatov

Se nanaša na

sušilni stroji

drugi gospodinjski aparati

Rešitev

  • Nekajkrat obrišite zunanjo površino naprave z mehkimi brisačami, namočenimi z raztopino etanola (70%). Izogibajte se razkužil na osnovi klora. Uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih.
  • Namesto brisač za enkratno uporabo: uporabite dve različni mehki brisači in jih nato operite v pralnem stroju z pralnim sredstvom pri ciklu bombaža 90 ° C.
  • Na učinkovitost zdravljenja vpliva prisotnost organske snovi. Če je površina umazana, priporočamo, da pred uporabo razkužila očistite površino z detergentom, ki je priporočen v navodila za uporabo.

Opomba: Naše estetske sestavine testiramo na alkohol in praske, vendar NE puščajte alkohola dlje časa na površini in NE čistite s trdnimi / abrazivnimi sredstvi

Opomba: Za čiščenje notranjosti aparatov NE PRIPOROČAMO nikakršnih koli sanitarnih sredstev, tudi alkohola zaradi vnetljivosti, zlasti v zaprtem prostoru.


Za rešitev te težave se obrnite na naš klicni center tel:+38612425730 in naročite obisk pooblaščenega serviserja.
Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.

Rezervni deli & dodatni pribor
Rezervni deli & dodatni pribor

Poiščite original rezervne dele za Vaš aparat. Prosimo vas, da se za več informacij in pomoč obrnite na naš Klicni center na tel. št: 012425730