Kako očistiti, razkužiti sušilni stroj?

Zadnjič posodobljeno 14. 05. 2020 12:00

Težava

Kako očistiti sušilni stroj?

Katere rešitve uporabiti za čiščenje sušilnega stroja?

Saniranje gospodinjskih aparatov

Se nanaša na

sušilni stroji

drugi gospodinjski aparati

Rešitev

  • Nekajkrat obrišite zunanjo površino naprave z mehkimi brisačami, namočenimi z raztopino etanola (70%). Izogibajte se razkužil na osnovi klora. Uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih.
  • Namesto brisač za enkratno uporabo: uporabite dve različni mehki brisači in jih nato operite v pralnem stroju z pralnim sredstvom pri ciklu bombaža 90 ° C.
  • Na učinkovitost zdravljenja vpliva prisotnost organske snovi. Če je površina umazana, priporočamo, da pred uporabo razkužila očistite površino z detergentom, ki je priporočen v navodila za uporabo.

Opomba: Naše estetske sestavine testiramo na alkohol in praske, vendar NE puščajte alkohola dlje časa na površini in NE čistite s trdnimi / abrazivnimi sredstvi

Opomba: Za čiščenje notranjosti aparatov NE PRIPOROČAMO nikakršnih koli sanitarnih sredstev, tudi alkohola zaradi vnetljivosti, zlasti v zaprtem prostoru.

Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.

Rezervni deli & dodatni pribor
Rezervni deli & dodatni pribor

Poiščite original rezervne dele za Vaš aparat. Prosimo vas, da se za več informacij in pomoč obrnite na naš Klicni center na tel. št: 012425730