Naj bodo vaša oblačila na prostem nepremočljiva

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:47

Posebej izdelani zunanji cikli Electrolux na naših pralnih strojih in sušilnih strojih delujejo sinhronizirano, da obnovijo vodo zaščito vaših oblačil. Postopek čiščenja je brezhiben in preprost, tako da lahko dlje uživate v oblačilih na prostem.


1. Kako obnoviti nepremočljiva oblačila

Zmogljivosti dihanja se bodo sčasoma poslabšale. Najprej izpraznite žepe, jih zadržite, zaprite vse žepe in lopute.


2. Izberite svoj detergent pametno

V desni predal (1) dodajte tekoč detergent in vodoodbojno sredstvo v predel za mehčanje tkanine (2), da v zadnjo izpiranje vnesete ali obnovite vodoodbojnost oblačilu. Izogibajte se uporabi praška, mehčalca ali belila.


3. Program za zunanjo obrabo

Pralni stroj nastavite na Outdoor program. Če na pralnem stroju nimate programa za zunanjo uporabo, poskrbite, da boste v cikel dodali dodatno izpiranje.


4. Tumble suh

Nato lahko jakno neposredno postavite v sušilnik s pomočjo našega posebnega programa Outdoor. Kombinacija dveh elementov: prava temperatura in čas obnavljata vodoodbojnost.


Z novim in inovativnim programom AbsoluteCare System obnovite zaščito vode bolje od sušenja zraka

Z našim sistemom AbsoluteCare se ohranja in obnavlja vodoodbojnost vaše posebne zunanje obrabe, ki je boljša od sušenja na zraku. DelicateCare prilagaja temperaturo in gibanje bobna, da zaščiti tkanine pri zunanji obrabi in tako poskrbi, da dobijo ravno pravšnjo količino toplote.