PREPROSTO VZDRŽEVANJE. LE POVEŽITE SE

Zadnjič posodobljeno 14. 04. 2022 11:12

Nega in vzdrževanje vašega pomivalnega stroja AEG sta na dosegu vaših rok. Z uporabo aplikacije My AEG Kitchen, ki je povezana v brezžično omrežje, lahko na daljavo prek pametnega telefona spremljate porabo vode in elektrike ciklov pomivanja, prilagodite nastavitve ali razrešite kakršnokoli servisno težavo. Odkrijte dodatne funkcije za vaš pomivalni stroj AEG QuickSelect z brezžičnim omrežjem spodaj.

Vzdrževanje strojaPrek aplikacije My AEG Kitchen boste prejeli obvestila glede vzdrževanja stroja (ne za pršilno ročico ali čiščenje filtrov). Ko obvestilo prejmete, le sledite navodilom na paketu za čiščenje, kot je prikazano v spodnjem videoposnetku.

Čiščenje filtra


Redno čiščenje vašega filtra v pomivalnem stroju je zelo pomembna, a preprosta naloga, ki vam bo vzela le nekaj minut. Oglejte si videoposnetek in spoznajte nekaj korakov, s katerimi boste poskrbeli, da bo vaš stroj deloval brez težav.

Čiščenje pršilnih ročic


Ko obe pršilni ročici odstranite (zgornjo in spodnjo) iz stroja, ju lahko preprosto očistite. Kot je prikazano v videoposnetku, lahko z nekaj preprostimi koraki zagotovite neoviran pretok vode in zmogljivost.

Čiščenje gumijastega tesnilaČiščenje gumijastega tesnila okoli vrat vašega stroja vam bo vzelo le minuto ali dve. Oglejte si videoposnetek in spoznajte, kako lahko z navadno krpo odstranite vso umazanijo, ki preprečuje, da bi vaš stroj deloval optimalno.


Eco Feedback

Funkcija Eco Feedback je odličen način za spremljanje porabe vode in elektrike vašega pomivalnega stroja. Aplikacija My AEG Kitchen vam omogoča, da prilagodite vsak cikel pomivanja, in vas vodi do bolj učinkovitih in trajnostnih izbir. Prikaz na vašem pametnem telefonu pa vam kaže, koliko časa bo trajal vsak cikel pomivanja, in se bo dinamično posodobil z vsakim pomikom drsnika QuickSelect.


Spremljanje in upravljanje na daljavo

Ko svoj pomivalni stroj povežete z aplikacijo My AEG Kitchen, lahko upravljate in spremljate njegove funkcije na daljavo. Izberete lahko program ali čas pranja, ne da bi vam bilo treba nastavitve prilagoditi ročno. Dostop do vseh funkcij omogočajo do uporabnika prijazne ikone in enostavno besedilo.


Obvestila in alarmi

S QuickSelect z brezžičnim omrežjem vam ni več treba ugibati, kako vzdrževati optimalno zmogljivost vašega pomivalnega stroja. Prek aplikacije My AEG Kitchen boste na svoj pametni telefon na primer prejeli obvestila, kdaj je treba napolniti rezervoar za izpiranje ali kdaj stroj potrebuje več soli. Aplikacija vas bo prav tako opozorila, če je vaš stroj treba servisirati ali je prišlo do nujnih težav, kot je puščanje vode.


AEG-storitve

Če boste potrebovali nadaljnjo pomoč in dodatno opremo, jo lahko dobite prek AEG-storitev. Ta zavihek, ki ga najdete na pametnem telefonu v aplikaciji My AEG Kitchen, vam omogoča, da kupite izdelke za vzdrževanje svojega stroja prek spletne trgovine, poiščete pomoč za reševanje težav, prenesete navodila za uporabo ali za pomoč stopite neposredno v stik z nami.

Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.