Počistite za vašim ljubljenčkom

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:34

Obožujemo hišne ljubljenčke. Nič ni podobno ljubezni do človekovega najboljšega prijatelja - edini minus je stalno čiščenje pasjih dlak. Če imate svetlo obarvana tla in pasmo, ki izpušča dlake težave se kopičijo. No kaj pa, če obstaja nekaj preprostih trikov za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov?


Nastavki za sesalnike za dlako hišnih ljubljenčkov

Pri čiščenju pasjih dlak gre samo za dodatke, nastavke za seslanik. Uporaba navadne krtače sesalnika ne bo prinesla želenih rezultatov - zlasti za stvari, kot so kavči in težko dostopna območja.


1. Mini turbo

Zmogljiv vrtljiv valj z krtačo za največje nabiranje dlačic in vlaken hišnih ljubljenčkov. Zasnovan za težko sesanje površin, kot so stopnišča in pohištva in avtosedežev.


2. Krtača 

Krtača je zasnovana tako, da učinkovito odstrani dlake hišnih ljubljenčkov z vsega tekstilnega pohištva.Trik z robčki za sušilni stroj

Nimate pri roki sesalnika ali dostop do nastavkov za hišne ljubljenčke? No robčki za sušilni stroj so vaš najboljši prijatelj pri odstranjevanju dlak hišnih ljubljenčkov s katere koli površine. Morda ne bodo očistili celotne vaše hiše, toda ko ste v stiski, so fantastični. Statična elektrika pomaga, da privabijo dlako hišnih ljubljenčkov. V nekaj sekundah očistite oblačila, stol, mizo, kot čarovnija.

Za naročilo robčkov za sušilni stroj se obrnite na Klicni center Electrolux tel. št.: 01 / 24 25 730