Vaš vodič za dodatake za sesanje

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:51

Se že sprašujete, kakšne so vse tiste krtače, ki jih dobite za vaš sesalnik? Pozdravite svoje nove najboljše prijatelje saj so namenjeni lažjemu delu pri številnih običajnih nalogah čiščenja gospodinjstva.AEG 3 v 1 orodje

Nekateri naši sesalniki imajo eno orodje. Vendar ne bodite vznemirjeni - to je kot švicarski nož dodatek za sesanje. Vsebuje tri orodja v enem - orodje za prah, orodjem za rezanje in se celo zvije v orodje za tkanino. Dajemo vam vse priloge, ki jih potrebujete, da vaš dom ostane brezhiben. Toda za kaj so?


Orodje za prah

Začnimo z orodjem za prh. To je popolen nastavek za dosego nekaterih bolj nerodnih področij. Z mehkimi ščetinami je idealno za odstranjevanje prahu z oken, senčnikov, okenskih plošč itd. Uporabite ga lahko tudi za sesanje pohištva in drugih predmetov ali predmetov, ki se zlahka opraskajo.


Cevo orodje

Kot ste morda uganili po imenu. Orodje zasnovano tako, da zaide v tesna področja, kjer z drugimi dodatki preprosto ne morejo doseči. Idealen je za čiščenje v kotih, okoli radiatorjev in celo med blazinami kavča.


Orodje za tkanine

Orodje za tkanine vam bo pomagalo, da bodo vaše blazine videti kot nove. Z nastavkom boste lahko posesali, umazanijo in dlake z vseh tekstilnih površin.