O AEG

Mi smo AEG.

Rojeni v Berlinu

Naša ljubezen za inovativne rešitve sega v naš rojstni kraj. Dinamično mesto, polno različnih kultur, sanj in idej. Da ne omenjamo njegove arhitekture, ustvarjalnosti ter prefinjeno kul in ostrih ljudi. Od tod izvira naš AEG duh in nas vodi v vsem, kar počnemo. Ker z gledanjem naprej v prihodnost slavimo tudi svojo preteklost.

Odlično ni dovolj dobro

Izzivamo standarde in ustvarjamo inovacije, ki presegajo tisto, kar pričakujete od gospodinjskih aparatov. Z inovacijami, kot je tehnologija ProSteam®, ki pomaga ohranjati vaša oblačila sveža z 96 % manj vode, želimo premakniti meje dosegljivega in ustvariti pametne rešitve, zasnovane tako, da se odzovejo na vaš način življenja. Trajnostnost vedno povezujemo z lepoto in neprimerljivo zmogljivostjo, tako da vam ni treba sklepati kompromisov.

Za boljše jutri

Neusmiljeni smo pri razvoju boljših trajnostnih rešitev, zato vam nikoli ni treba sklepati kompromisov. Prizadevamo si za spremembe z ustvarjanjem inovacij, ki zmanjšujejo vpliv na okolje in omogočajo novo, bolj trajnostno vedenje. Ker ko ustvarjamo odgovorne rešitve, ki so vgrajene do konca, vsem, ki se odločijo za AEG, omogočamo tudi pametnejše odločitve za okolje.

Prihodnost

Naše rešitve vam pomagajo razširiti svoje znanje v kuhinji in izboljšati okus. Z inovacijami, kot je naša kuhalna plošča SensePro, ne samo, da lahko kuhate z natančnostjo, da pomagate ohraniti hranila, teksturo in okus iz sestavin, temveč boste tudi prihranili energijo. In ko končate z jedjo, ne skrbite, da bi se sklonili k pomivalnemu stroju – ComfortLift dvigne pomivanje posode na povsem novo raven in vam prinese košaro za hitro in udobno nalaganje.

Oblačenje za prihodnost

Vemo, da je stil oblačenja pomemben, zato naši inovativni pralni in sušilni stroji pomagajo, da vaša garderoba dlje časa izgleda nova, hkrati pa skrbijo za okolje. Naš sistem AbsoluteCare pomaga obdržati in obnoviti vodoodporen material, s čimer zagotavlja, da vaša oblačila na prostem vedno izgledajo najbolje in preprečujejo dež, medtem ko tehnologija 3D Scan natančno analizira tkanine, da zagotovi, da se oblačila z več plastmi sušijo točno pravi čas.

Od svojega doma pričakujte več

Vaš dom je kraj, na katerega ste ponosni in želite ohraniti čistega in udobnega. Od našega čistilnika zraka AX9, ki zagotavlja, da vedno prispete domov v zdravo notranje okolje, do našega edinstvenega trikotnega robotskega sesalnika RX9.2, ki neutrudno deluje v ozadju in natančno očisti vaša tla. Naše rešitve nimajo za cilj le preseči vaša pričakovanja, temveč se tudi lepo prilegajo vašemu življenju. Ker ne glede na to, da poudarjamo čisto življenje, ne ogrožamo dizajna ali trajnosti.

Odkrijte več naših inovacij za nego tal 

Odkrijte več naših inovacij za udobje zraka