Zamrzovalniki

Poiščite popoln prostostoječi ali vgradni zamrzovalnik AEG za optimalno rešitev shranjevanja živil, ki ustreza vašemu načinu nakupovanja živil in kuhanja. Zamrzovalniki AEG so na voljo v različnih modelih z uporabnimi funkcijami, kot so hitro zamrzovanje za ohranjanje kakovosti živil, elektronsko upravljanje in vrata, ki se enostavno odpirajo zaradi sproščanja vakuuma.

Pokaži več

Raziščite novo linijo prostostoječih zamrzovalnikov

Ohranite sestavine v odličnem stanju in jih nikoli več ne odmrzujte. Funkcija MultiFlow zagotavlja stabilno temperaturo in optimalno vlažnost za dodatno zaščito živil. Druge funkcije vključujejo elektronsko upravljanje, funkcijo hitrega zamrzovanja in odpiranje vrat s sproščanjem vakuuma.

7000 No Frost MultiFlow

Ohranite visoko kakovost živil s prostostoječim zamrzovalnikom 7000 No Frost MultiFlow. Funkcija MultiFlow zagotavlja natančno in stabilno upravljanje temperature ter optimalno vlažnost. Uporabite funkcijo hitrega zamrzovanja za boljše ohranjanje kakovosti živil in jih nikoli več ne odmrzujte.

Odstranite potrebo po odtaljevanju

Nič več ročnega odtaljevanja vašega zamrzovalnika - z AEG NoFrost, najboljšo tehnologijo za brez ledu - vaš zmogljiv zamrzovalnik ne bo imel potrebe po odtaljevanju. Tehnologija NoFrost preprečuje nabiranje ledu in ohranja originalni okus in teksturo vsega, kar shranjujete v zamrzovalniku.

Zamrzovalnik s tehnologijo NoFrost

  • Brez potrebe po odtaljevanju
  • Ohranja vaše jedi in ne sprejema kompromisov pri kvaliteti