PRALNO-SUŠILNI STROJI

POIŠČITE PRALNO-SUŠILNI STROJ Z NAŠIM VODNIKOM

VARUH VAŠE CELOTNE GARDEROBE

To je pralno-sušilni stroj, na katerega ste čakali. Prvi na svetu. Edina resnično poenostavljena rešitev za vaša oblačila. Lahko posuši vse v enem postopku, pionirski ÖKOKombi z novo tehnologijo SensiDry® pa poenoti nego vaše celotne garderobe.

Najnaprednejši sistem podjetja AEG prilagodi program različnim tkaninam, bodisi svili, občutljivim tkaninam, volnenim ali športnim oblačilom, ter izkoristi svojo napredno tehnologijo toplotne črpalke za nizke temperature in nadzorovane premike bobna. Zagotavlja, da je vse, kar imate, temeljito in enakomerno oprano in posušeno ter vsako oblačilo ohranjeno. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila ohranila svojo obliko in stanje – po vsakem nošenju. Je varuh vaše garderobe.

Preberi več
 • Thermometer icon
  TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

  Nežno in energijsko učinkovito sušenje pri nižjih temperaturah.

 • Holding butterfly icon
  TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

  Omogoča varno pranje in sušenje tudi občutljivih in volnenih oblačil, namenjenih izključno ročnemu pranju.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Vsakič samodejno prilagodi čas, porabo vode in energije količini perila.

TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

Zmanjša temperaturo sušenja za skoraj polovico, kar zmanjšuje nastanek poškodb, obrabo in vzdržuje teksturo vaših tkanin.

PRIHRANITE DO 40 % ENERGIJE IN VODE

Naš prvi pralno-sušilni stroj s toplotno črpalko vsebuje pionirsko tehnologijo SensiDry®.

ÖKOKombi izkorišča neprekosljivo znanje o tkaninah za najučinkovitejše in varčne programe. V primerjavi z drugimi stroji prihrani do 40 % energije in vode v vsakem ciklu.

Washer dryer on pedestal

POSUŠITE VSE, KAR OPERETE NAENKRAT.

Oblačila zjutraj naložite v stroj in ga izpraznite po delu – vaša najboljša oblačila vas bodo čakala čista in suha za večerno zabavo. Prilagojene temperature in premikanja pomenijo, da vse, od občutljivih oblačil do oblačil za dejavnosti na prostem, lahko previdno operete in posušite v enem postopku. Vsak stroj je opremljen z gumbom za način Operi in posuši za programe, ki vam omogočajo, da operete in posušite svoja oblačila naenkrat – brez kompromisov.

OD SUHEGA DO SUHEGA PERILA V SAMO TREH URAH

Program NonStop 3h/3kg traja samo tri ure in opere ter posuši do 3 kg perila. To pomeni, da so rezultati od suhega do suhega perila zagotovljeni z enim postopkom. Najpriročnejši način nege vaših oblačil – brez kompromisov.

PREDSTAVLJAMO VAM ZAŠČITNIKA VAŠIH KLASIČNIH KOSOV

Klasika je brezčasna, preživi vse trende in ponuja integrirano rešitev za eleganten videz. Enako velja za kombinirani pralno-sušilni stroj s tehnologijo ÖKOMix.

Je edini stroj na trgu, ki ločeno zmeša detergente in mehčalec v vodi, preden vstopijo v boben. To pomeni, da se aktivirajo, še preden dosežejo tkanine; tako pripravijo oblačila za najbolj temeljito čiščenje in enakomerno sušenje. Tako je oprano vsako vlakno. In vsako vlakno je deležno popolne zaščite. Vse naenkrat. In vse v manj časa, zahvaljujoč programu ÖKOPower NonStop 4h/5kg, ki opere in posuši 5 kg perila v štirih urah. Naj vam predstavimo zaščitnika vaših klasičnih oblačil.

Preberi več
 • T-shirt icon
  TEHNOLOGIJA ÖKOMIX

  Edinstveno predhodno mešanje detergenta, mehčalca in vode za doseganje vsakega vlakna.

 • Holding butterfly icon
  TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

  Omogoča varno pranje in sušenje tudi občutljivih in volnenih oblačil, namenjenih izključno ročnemu pranju.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Vsakič samodejno prilagodi čas, porabo vode in energije količini perila.

Blue and white shirt

VSAKO VLAKNO JE ZAŠČITENO

Predhodno mešanje pralnega sredstva in mehčalca zagotavlja bolj učinkovito porazdelitev – tako je oprano vsako vlakno. To pomeni, da je dosežen in negovan vsak del oblačil, prav tako pa je vsako vlakno temeljito očiščeno in popolnoma zaščiteno ter pripravljeno na najbolj enakomerno sušenje.

NAJBOLJŠA ZAŠČITA. V KRAJŠIH CIKLIH. BREZ KOMPROMISOV.

Naš program ÖKOPower NonStop 4h/5kg ponuja najučinkovitejše cikle pranja in sušenja v najkrajšem možnem času. Zasnovan je za dnevno uporabo, saj lahko opere in posuši 5 kg v štirih urah. Zagotavlja najbolj varčno zmogljivost na trgu, ki vam prihrani tako čas kot energijo. Za odlične rezultate vsakič, ko ga vklopite.

SPOZNAJTE ZAŠČITNIKA ŠPORTNIH OBLAČIL

Nekatere tkanine (vodoodporne, volnene) potrebujejo posebno nego. Tukaj nastopi pametni sistem v našem novem kombiniranem pralno-sušilnem stroju.

Tehnologija DualSense temperaturo in premikanje bobna prilagodi različnim materialom. V nasprotju z drugimi napravami se program prilagodi glede na količino perila in tako lahko operete, posušite in poskrbite za vse vrste oblačil, od večplastnih jaken do mehkih puloverjev.

 • Holding butterfly icon
  TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

  Omogoča varno pranje in sušenje tudi občutljivih in volnenih oblačil, namenjenih izključno ročnemu pranju.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Vsakič samodejno prilagodi čas, porabo vode in energije količini perila.

 • 1h/1kg circle icon
  60-MINUTNI PROGRAM

  Operite in posušite svoja oblačila v samo 60 minutah.

TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

Naša tehnologija DualSense® prilagodi program vašim oblačilom – najsi gre za občutljiva, volnena oblačila ali oblačila za dejavnosti na prostem. Tako lahko operete, posušite in poskrbite za vse vrste oblačil, od večplastnih jaken do mehkih puloverjev. Uživajte v priročnosti združene in popolne nege oblačil.

Orange fabric

POPOLNA NEGA OBLAČIL ZA DEJAVNOSTI NA PROSTEM. NAENKRAT.

Brez ustrezne nege se oblačila za dejavnosti na prostem lahko izrabijo in izgubijo svojo funkcionalnost. S tehnologijo DualSense® se funkcionalnost lahko obdrži in znova vzpostavi, od vodoodbojnosti do dihanja. Spoznajte zaščitnika svojih športnih oblačil.

DVAKRAT UČINKOVITEJŠA NEGA*

Tehnologija ProSense® prilagodi čas, porabo vode in energije količini perila v bobnu, vse od ene majice do polne obremenitve. To omogočajo specifični senzorji, ki pametno nadzirajo nastavitve cikla in poskrbijo, da so vaša oblačila oprana samo v času, ki je za to potreben. Tako se tkanine manj obrabijo ter dlje časa ohranjajo svojo barvo in teksturo.

*Test je decembra 2015 opravila družba Ritex (št. 15CR00099)

PERITE IN SUŠITE CELO OBČUTLJIVA IN VOLNENA OBLAČILA, PRIMERNA ZA ROČNO PRANJE

Ta pralno-sušilni stroj je edini stroj na trgu, ki ima certifikat Woolmark Blue tako za pranje kot tudi za sušenje, saj lahko varno opere in posuši najobčutljivejše tkanine, med drugim volnene, ki niso primerne za pralni stroj. Podobno naši programi negujejo občutljiva oblačila, kot so viskozna in akrilna oblačila, zaradi česar ohranijo svojo obliko. Tkanine so deležne posebne nege, ki jo potrebujejo.

ENERGIJSKO UČINKOVIT PRALNO-SUŠILNI STROJ

Vsak pralno-sušilni stroj AEG je oblikovan tako, da precej zmanjša porabo energije in vode, hkrati pa čisti in neguje vaše perilo v skladu z najvišjimi standardi. Pralno-sušilni stroji AEG se uvrščajo v energijske razrede od A do A – 40 %. To pomeni, da stroji AEG, uvrščeni v najvišji energijski razred, delujejo 40 % bolj učinkovito, kot to zahteva energijski razred A. K boljši energijski učinkovitosti pa prispevajo tudi nekatere tehnologije. Te vključujejo invertne motorje, tehnologijo ProSense ali SensiDry, našo tehnologijo toplotne črpalke.

DIMENZIJE PRALNO-SUŠILNEGA STROJA

Če nimate veliko prostora, razmislite o nakupu pralno-sušilnega stroja. S tem boste dobili vse prednosti dveh strojev, ne da bi žrtvovali prostor. Obstajata dve vrsti pralno-sušilnih strojev: integrirani in prostostoječi. Integrirani ali vgradni stroji so po vgradnji pokriti z opažem, zato se stroj zlije z okoljem, tako kot aparati v vaši kuhinji.

ZMOGLJIVOST PRALNO-SUŠILNEGA STROJA

Pralno-sušilni stroji imajo dve zmogljivosti. Zmogljivost za sušenje je nekoliko manjša kot zmogljivost za pranje, saj je za sušenje potrebnega malo več prostora, da zrak lahko kroži. Ko izbirate prostornino, morate razmisliti o naslednjih dejavnikih:
Velikost gospodinjstva: velika družina ali posameznik
Navade: kolikokrat na teden perete perilo?
Vrste in velikosti perila: Na primer: za najboljše rezultate pri pranju posteljnine, prešitih odej in zaves potrebujete boben z veliko prostornino.

Vsi pralno-sušilni stroji AEG so opremljeni s tehnologijo ProSense. Tehnologija ProSense® uporablja napredne senzorje vlažnosti in temperature, s katerimi prilagaja porabo energije za vsako količino perila v stroju. S tem prihranite denar in čas, hkrati pa oblačila zaščitite.

PAMETNI PRALNO-SUŠILNI STROJ

Svoj pralno-sušilni stroj povežite s telefonom prek aplikacije MY AEG Care za pametnejše in hitrejše nastavljanje pranja perila. Odprite aplikacijo in izberite temperaturo, vrsto blaga in barvo. Aplikacija pa bo prilagodila program. Za prilagojeno nego perila – vse s pomočjo vašega pametnega telefona.

PROGRAMI 2-V-1

Uporabite programe za pranje in sušenje majhne količine perila ter s pomočjo enega samega procesa dobite čista oblačila, ki so pripravljena na nošnjo.

PROGRAMI

Ne obstaja program, ki bi bil primeren za vse vrste perila. Različni ljudje – in različne tkanine – imajo različne potrebe. Zato imajo naši pralno-sušilni stroji več različnih programov:

 • Black delicates
  VOLNENA OBLAČILA

  Varno operite in posušite občutljiva in volnena oblačila z enim samim postopkom.

 • White shirt
  PARA

  Zmanjšajte nastanek gub na suhih oblačilih ali jih osvežite in odstranite neprijetne vonjave.

 • Pile of clothes
  PROTIALERGIJSKI

  Program, posebej oblikovan za potrebe oseb z alergijami.

 • Houdini jacket
  OBLAČILA ZA DEJAVNOSTI NA PROSTEM

  Tehnologija DualSense®, ki je aktivirana v okviru programa za oblačila za dejavnosti na prostem, zaščiti tehnične tkanine in ohrani njihovo teksturo. Namenski pralni cikel pa obnovi vodoodbojnost.

CERTIFIKATI

Podjetje Woolmark s certifikatom Woolmark potrjuje kakovost naših pralnih strojev. To pomeni, da so naši sušilno-pralni stroji AEG dovolj nežni za volnena in občutljiva oblačila – tako pri pralnem kot sušilnem ciklu.