Kuhalne plošče

Uživajte v profesionalnih rezultatih s kuhalno ploščo podjetja AEG, pa naj bo plinska, keramična ali indukcijska. 

Naše najbolj energetsko učinkovite kuhalne plošče

Naj kuhanje postane še večji užitek s kuhalnimi ploščami ECOLINE, našimi najbolj energetsko učinkovitimi modeli. Naša linija kuhalnih plošč porabi le energijo, ki je potrebna za kuhanje. Vse naše kuhalne plošče z napo se uvrščajo v energetski razred A+, plinske plošče pa se ponašajo z vertikalnimi gorilniki, ki porabijo 20 % manj energije.*

Odkrijte kuhalne plošče EcoLine

Izboljšajte svoje kuharske sposobnosti. In prihranite energijo.

Dvignite svojo izkušnjo kuhanja na višjo raven in prihranite do 18 % energije* vsakič, ko kuhate z indukcijskimi ploščami AEG. Naša linija Sense zagotavlja vedno pravo temperaturo za vrenje, cvrtje ali kuhanje, kar omogoča vedno vrhunske rezultate.

 • Pot on hob with boiling water
  Prihranite do 18 % energije

  Zavrite vodo do polovice hitreje in prihranite do 18 % energije z indukcijsko tehnologijo podjetja AEG.*

 • Cooking salmon on hob
  Kuhajte natančno
  Počasi kuhajte omako ali specite steak v ponvi do popolnosti. Na kuhalni plošči lahko kuhate celo s tehniko sous vide. SensePro® uporablja le energijo, ki je potrebna za natančno upravljanje temperature, za doseganje boljših rezultatov kuhanja.
 • Boiling pasta in a pot on a hob
  Naj vam nikoli več ne prekipi – s SenseBoil
  SenseBoil prepreči, da bi tekočina v loncu prekipela, zato prihranite toliko energije, da bi z njo lahko popolnoma napolnili svoj telefon.**

*Rezultate je mogoče pridobiti na vseh modelih indukcijske kuhalne plošče AEG od serije 3000 do 9000 (z izjemo TotalFlex). Izmerjeno interno v primerjavi z električno steklokeramično kuhalno ploščo (HK834060XB) za segrevanje do 1,5 litra vode na kuhališču s premerom 180 mm.

** Interni testi kažejo, da vretje vode pri najvišji temperaturi 20 sekund dlje, kot je treba, brez senzorja Boil Detection porabi enako elektrike kot polnjenje baterije telefona 4.500 mAh.

Narejena za vsako priložnost

FlexiBridge je popoln, ko potrebujete največjo prilagodljivost kuhalne plošče. Nudi vam možnost, da kombinirate do 4 kuhališča z enakomerno in natančno porazdelitvijo toplote. Ne glede na to ali kuhate za veliko družinsko srečanje ali veliko majhnih jedi, ki morajo biti pripraljene hkrati, FlexiBridge ima možnosti uporabe za vsako priložnost.

Indukcija plošča FlexiBridge

Indukcija plošča FlexiBridge

 • S FlexiBridge lahko združite do 4 kuhališča v eno za optimalno prilagodljivost
 • Hitro spreminjajte temperature z drsnikom na dotik PowerSlide
 • Površina, enostavna za čiščenje