IZBERITE KATEGORIJO KUHINJSKIH NAP

S svojo napredno tehnologijo vam zagotavljamo, da sta dizajn in struktura naših nap najboljša kombinacija visokokakovostnega dizajna in močnega delovanja.

Čist kuhinjski zrak z našimi energetsko učinkovitimi napami

Nape AEG ohranjajo čist zrak z našimi energetsko najučinkovitejšimi modeli z energetskim razredom A in več. Osredotočite se na kuhanje s svojo družino in prijatelji v sveži kuhinji z manj hrupa in na energetsko učinkovitejši način.

Odkrijte nape AEG EcoLine

Kuhajte v udobju – s čistim zrakom v kuhinji in z boljšo osvetlitvijo

Nape AEG vašemu kuhalnemu prostoru prinesejo najnovejšo tehnologijo in udobje. V naši ponudbi boste našli nape, ki učinkovito in tiho očistijo zrak v vaši kuhinji. Naše nape prav tako omogočajo boljšo osvetlitev za večjo vidljivost in boljše rezultate kuhanja.

 • Pot and pan in kitchen
  PROSTOROČNA NAPA

  Uživajte v enostavnem kuhanju in svežem ozračju kuhinje s funkcijo Hob2Hood®. Samodejno aktivira luči in omogoča dostop do hitrosti ventilatorja na kuhalni plošči, kar vam daje več nadzora nad kuhanjem.

 • Pots and pans in kitchen
  BOLJŠA OSVETLITEV

  Odkrijte prave barve vsake jedi s popolno osvetlitvijo. Prilagodite si izkušnjo priprave obrokov s spremembo osvetlitve s hladne na toplo ali pa poiščite optimalne odtenke za boljše jedilno vzdušje.

 • Man and woman sat in kitchen
  TIHO ODZRAČEVANJE

  SilenceTech ohranja mir v vašem kuhinjskem okolju, tako da lahko še bolj uživate v kuhanju. Inovativna tehnologija učinkovito in z minimalnim hrupom odstrani neprijetne vonjave iz vaše kuhinje.

Naše najučinkovitejše nape

Poiščite pravo napo za svojo kuhinjo

V naši ponudbi nap so voljo različne možnosti namestitve, ki vam pomagajo ustvariti idealno kuhinjo. Oglejte si naš koristni videoposnetek, da boste lahko izbrali pravi dizajn zase.

Najboljše v ponudbi

9000 SilenceTech

Zaradi inovativne tehnologije lahko ta napa skoraj neopazno odstrani neprijetne vonjave iz vaše kuhinje. Poleg tega lahko s skorajda tihim delovanjem nape ustvarite popolno vzdušje v svojem domu.

Naš najpriljubljenejši izdelek

7000 Hob2Hood®

Hob2Hood samodejno nadzira zmogljivost odzračevanja in luči. Pustite funkciji Hob2Hood, da upravlja ventilator, medtem ko se vi osredotočate na ključne trenutke pri pripravi popolnih jedi.

Kaj je novega

8000 Breeze

Lično zasnovana napa AEG odstrani neprijetne vonjave z izjemno tiho tehnologijo sapice. Tako postane okolje vaše kuhinje boljše brez truda in hrupa.

Izvedite več o naših kuhinjskih napah

Od stilskih do prefinjenih modelov – naše nape pomagajo ustvarijo popolno vzdušje v kuhinji ter odlično dopolnijo njen stil. Preberite si vse, kar vas zanima, in poiščite pravo napo za svojo kuhinjo.