Kuhinjske nape
IZBERITE KATEGORIJO KUHINJSKIH NAP

S svojo napredno tehnologijo vam zagotavljamo, da sta dizajn in struktura naših nap najboljša kombinacija visokokakovostnega dizajna in močnega delovanja.

S svojo napredno tehnologijo vam zagotavljamo, da sta dizajn in struktura naših nap najboljša kombinacija visokokakovostnega dizajna in močnega delovanja.

Man in kitchen
Čist kuhinjski zrak z našimi energetsko učinkovitimi napami

Nape AEG ohranjajo čist zrak z našimi energetsko najučinkovitejšimi modeli z energetskim razredom A in več. Osredotočite se na kuhanje s svojo družino in prijatelji v sveži kuhinji z manj hrupa in na energetsko učinkovitejši način.

Odkrijte nape AEG EcoLine

Kuhajte v udobju – s čistim zrakom v kuhinji in z boljšo osvetlitvijo

Nape AEG vašemu kuhalnemu prostoru prinesejo najnovejšo tehnologijo in udobje. V naši ponudbi boste našli nape, ki učinkovito in tiho očistijo zrak v vaši kuhinji. Naše nape prav tako omogočajo boljšo osvetlitev za večjo vidljivost in boljše rezultate kuhanja.

Pot and pan in kitchen
PROSTOROČNA NAPA

Uživajte v enostavnem kuhanju in svežem ozračju kuhinje s funkcijo Hob2Hood®. Samodejno aktivira luči in omogoča dostop do hitrosti ventilatorja na kuhalni plošči, kar vam daje več nadzora nad kuhanjem.

Pots and pans in kitchen
BOLJŠA OSVETLITEV

Odkrijte prave barve vsake jedi s popolno osvetlitvijo. Prilagodite si izkušnjo priprave obrokov s spremembo osvetlitve s hladne na toplo ali pa poiščite optimalne odtenke za boljše jedilno vzdušje.

Man and woman sat in kitchen
TIHO ODZRAČEVANJE

SilenceTech ohranja mir v vašem kuhinjskem okolju, tako da lahko še bolj uživate v kuhanju. Inovativna tehnologija učinkovito in z minimalnim hrupom odstrani neprijetne vonjave iz vaše kuhinje.

Naše najučinkovitejše nape
AEG 9000 SilenceTech Hood
Najboljše v ponudbi
Zaradi inovativne tehnologije lahko ta napa skoraj neopazno odstrani neprijetne vonjave iz vaše kuhinje. Poleg tega lahko s skorajda tihim delovanjem nape ustvarite popolno vzdušje v svojem domu.
AEG 8000 Breeze
Kaj je novega
Lično zasnovana napa AEG odstrani neprijetne vonjave z izjemno tiho tehnologijo sapice. Tako postane okolje vaše kuhinje boljše brez truda in hrupa.

Izvedite več o naših kuhinjskih napah

Od stilskih do prefinjenih modelov – naše nape pomagajo ustvarijo popolno vzdušje v kuhinji ter odlično dopolnijo njen stil. Preberite si vse, kar vas zanima, in poiščite pravo napo za svojo kuhinjo.