Odkrij

Pralno-sušilni stroji

Tehnologija Sensidry®

Naša tehnologija SensiDry® poskrbi za vašo celotno garderobo, saj izkorišča svojo izpopolnjeno tehnologijo s toplotno črpalko za nizke temperature in nadzorovano gibanje bobna. Tako ste lahko prepričani, da bodo oblačila za vsakim nošenjem ohranila obliko in stanje.

DOŽIVITE SUHO-NA-SUHO

Napolnite stroj zjutraj in ga izpraznite po službi - vaša najboljša oblačila bodo oprana, suha in pripravljena za večerni izhod. Vsak stroj ima tipko načina pranja in sušenja za neprekinjene programe, ki omogočajo pranje in sušenje oblačil naenkrat - brez slabših rezultatov.

Tehnologija DualSense®

Naša tehnologija DualSense® prilagodi program stroja vašim oblačilom – naj bodo ta občutljiva, volnena ali za dejavnosti na prostem. Tako je lahko vse perilo, od teksturiranih oblačil za dejavnosti na prostem do mehkih jopic, nežno oprano, posušeno in negovano naenkrat. Uživajte v priročnosti integrirane in popolne nege.

OBLAČILA ZA DEJAVNOSTI NA PROSTEM POTREBUJEJO DODATNO NEGO

Brez prave nege se lahko oblačila za dejavnosti na prostem obrabijo in izgubijo funkcionalnost. S funkcionalnostjo DualSense® jih je mogoče ohraniti in obnoviti - od vodoodbojnosti do prepustnosti. Spoznajte zaščito svojih namenskih oblačil.

Tehnologija ÖKOMix

AEG-jeva inovativna tehnologija ÖKOMix je prva na trgu - predhodno zmeša pralno sredstvo in mehčalec z vodo, preden prideta v boben. To pomeni, da se aktivirata, preden prideta do perila, ter ga pripravita na najtemeljitejše pranje in najenakomernejše sušenje.

ZAŠČITENO VSAKO VLAKNO

Predhodno mešanje pralnega sredstva in mehčalca zagotavlja bolj enakomerno porazdelitev - tako prideta pralno sredstvo in mehčalec do vsakega vlakna. To pomeni, da prideta do vsakega delčka oblačil in ga negujeta, kar zagotavlja, da je vsako vlakno temeljito oprano, popolnoma zaščiteno in pripravljeno za najenakomernejše sušenje.

Woolmark Blue

Naša tehnologija DualSense® neguje tudi volnena oblačila, ki so primerna samo za ročno pranje. Programa pranja in sušenja imata certifikat Woolmark Blue, kar pomeni, da lahko naenkrat varno operete in posušite celo volneno perilo, primerno samo za ročno pranje. To pomeni, da je ročnega pranja konec. Le priročnost integrirane in popolne nege.