Odkrij

Pomivalni stroji

Od kota do kota. Pokrito.

Edinstvena satelitska oblika pršilne ročice zagotavlja učinkovito pomivanje in izpiranje vsakič znova. Dvojni mehanizem vrtenja nudi trikrat boljšo pokritost pršenja, kot običajna pršilna ročica. Tako voda doseže tudi najbolj nedostopne kote v stroju.

Naravno sušenje

Poskrbite, da bo vaša posoda vedno popolno posušena s tehnologijo AirDry. Nova tehnologija v naših pomivalnih strojih ProClean™ uporablja naraven pretok zraka, da je vaša posoda povsem suha in brez madežev. 10 minut pred koncem programa se vrata samodejno odprejo, kar omogoča pretok zraka. Tako prihranite čas, zmanjšate stroške za energijo, posoda pa je brezhibno čista.

BREZHIBNO ČISTO

Pričakujte izjemne rezultate s funkcijo SprayZone. Funkcija ima trikrat boljšo učinkovitostjo čiščenja, v primerjavi s standardnimi programi. Intenzivno pomije vašo posode, znotraj določenega področja ter tako odstrani tudi najbolj trdovratne madeže. Brez potrebe po namakanju.

Prvi na trgu

Prvič preprosto praznite in napolnite pomivalni stroj

Pomivalni stroj ComfortLift AEG

Prvi na svetu z dvižno košaro. Posoda se dvigne do vas.

Pomivalni stroj ComfortLift® je prvi z elegantnim in nežnim dvižnim mehanizmom, ki dvigne spodnjo košaro. Tako je udobnejše polniti in prazniti stroj, saj se je treba manj sklanjati. Vodila ComfortRails nato potisnejo košaro na mesto brez ropotanja krožnikov.

Nagrajena oblika

Pomivalni stroji ComfortLift® združujejo vrhunsko tehnologijo z nagrajeno obliko. Edinstven in inovativen dvižni mehanizem, ki omogoča dvig spodnje košare proti uporabniku, je prejel prestižno zlato nagrado za zasnovo iF design award.

MaxiFlex

Velik in prilagodljiv predal za pribor vam omogoča, da hitro naložite tudi najbolj neokretne pripomočke. Vaš pribor bo dobro organiziran in učinkovito pomit.

Še boljša nega kozarcev

Naša linija pomivalnih strojev nudi tehnologijo, ki neguje in ščiti vaše steklene kozarce. Od varnostnih držal do posebnih programov za steklo - zaupajte pomivalnemu stroju AEG, da ohrani steklene kozarce, kot nove.

AEG SoftGrips in SoftSpikes držijo občutljive kozarce na mestu

Nežna zaščita kozarcev

Šampanjec si zasluži, da ga pijete iz najboljših kozarcev. Tako pomivalni stroj ProClean™ nežno drži vsak pecelj na mestu z gumijastimi nosilci SoftGrip. Zaradi tega so zaščiteni pred prevračanjem, gumijaste konice SoftSpikes® pa zagotavljajo dodatno podporo.  ProClean™ poskrbi, da nobena priložnost ni premalo pomembna za najboljše kozarce.

Lastnosti za vsako situacijo

More space and flexibility

Even the largest of feasts can be cleaned up easily with ProClean™. The XXL tub can fit up to 15 place settings, providing the most loadable volume on the market. Whether you've cooked for lots of guests or simply used large cookware, it will make light work of even the biggest loads. Plus it won't take up more space in your kitchen.

A brightly clean wine glass and set of pans

Prilagojeni cikli, celovito pomivanje

Pomivalni stroji AEG so zmožni rokovanja z različnimi vrstami posode, od katerih vsaka zahteva različno intenziteto pomivanja. Naši stroji ProClean™ ima napredno funkcijo SensorLogic, ki uporablja dva senzorja za izmero velikosti in umazanosti posode. Nato prilagodi izbrani program, da ugodi specifičnim potrebam naložene posode.  

Odlično pomivanje, pol manj vode

Uživajte v izjemnih rezultatih pomivanja ob porabi samo polovice količine vode kot pri običajnem pomivalnem stroju. Novi sistem WaterSave je eden najbolj z vodo gospodarnih sistemov na trgu. Med vsakim programom se nekaj vode shrani v rezervoar za vodo za ponovno uporabo pri predpomivanju naslednjega programa. ProClean™ prihrani 2100 litrov na leto v primerjavi s standardnimi pomivalnimi stroji — to je 12 kopalnih kadi vode.

Izredno tih program AEG ProClean

Tihi alarm

Naši pomivalni stroji ProClean™ bodo izboljšali vaše življenje, tako da ga ne bodo motili. Zaradi izredno tihega programa s samo 37dB hrupa so stroji najtišji v razredu. To pomeni, da lahko v miru uživate v večerji z zabavo ali kozarcu vina. Tehnologija Time Beam na tla projicira rdeč žarek, tako lahko veste, kdaj stroj deluje in kdaj ne.