Odkrij

Hlajenje

Ohranjena naravna svežina

Naš hladilni sistem TwinTech poskrbi, da so najboljši okusi, ki jih nudi narava, ohranjeni na optimalni temperaturi. Vse od zelenega ohrovta do kumar ostane kar najbolj sveže dalj časa. Listi in jabolka so bolj hrustljavi, in vse je okusnejše. Prostoren predal pomeni tudi, da je v primeru, če kupite veliko svežih živil, vedno prostor, da takšna tudi ostanejo.

S hladilnim sistemom TwinTech predelki v hladilniku in zamrzovalniku delujejo neodvisno, da ohranijo optimalno temperaturo in vlago ter živila sveža ali zamrznjena

S tehnologijo TwinTech® je preprosto shraniti vsako sestavino pri optimalnih pogojih.

Hladilnik z zamrzovalnikom ProFresh

Okusi narave v najboljšem stanju

Zavarujte okus, pozabite na led. Sveža in zamrznjena živila ohranite v najboljšem stanju s sistemom AEG TwinTech+. Strokovno ohranja temperaturo in stopnjo vlažnosti z najmanjšimi nihanji, tako se v zamrzovalniku ne nabira led, kakovost svežih živil pa se ne poslabša. Sadje in zelenjava ostaneta hrustljava in polna okusov. Meso in ribe ostanejo tako sveži in živih barv kot na dan, ko ste jih kupili.

Prilagodljivo vsakemu okusu

Hladilnik prilagodite natanko svojemu okusu z modularnim sistemom shranjevanja CustomFlex®. Predelke na vratih lahko v trenutku spremenite in premaknete, kar vam zagotavlja popolno prilagodljivost. Sponke za zelišča. Prozorni predali za sire. Varne police za mlečne izdelke, omake in začimbe. Razporedite prostor v hladilniku, kot želite, in zagotovite maksimalen prostor za shranjevanje.

Dokazano je, da meso in ribe zdržijo do tri dni dlje pri skoraj nič stopinjah kot pri običajnem hlajenju.

Natančno ohlajanje za izjemno kuhanje

Fantastični obroki se začnejo z brezhibnimi sestavinami. Živila, kot so meso in ribe, se ohranijo najbolje, ko so shranjena pri določeni temperaturi — blizu 0 stopinj. Naši hladilniki z zamrzovalnikom imajo prav za to poseben predal Zero Degree, ki sestavine ohranja na točno potrebni temperaturi. Tako lahko uživate v najbolj svežem mesu ali ribah ter z užitkom okušate vsak grižljaj.