Odkrij

Povezljivost

Stopite v odziven dom

Naprave preprosto in varno povežite med sabo za prilagojeno doživetje

Slika prikazuje povezane celice

Kjer se vse poveže

Naša vizija za povezan dom je internet stvari (IoT), kjer lahko izdelki komunicirajo med sabo, ne glede na znamko ali infrastrukturo. In deležni ste neopaznega vzajemnega delovanja med napravami in aparati. Kot vrhunski član združenja AllSeen Alliance pomagamo voditi najobsežnejši medpanožni napredek odptih virov za razvoj interneta stvari (IoT).

  • Združljivost

    Projekt na podlagi odprtih virov AllSeen Alliance omogoča, da vsi izdelki v IoT (internet stvari) delujejo povezano preko platform, kot so iOS, Android in Windows.

  • Varnost

    Projekt je namenjen varnosti interneta stvari - vključno z uporabo najsodobnejše varnostne kriptografije.

  • Inovacija

    Resnično kolaborativen internet stvari utira pot bogatenju naših izdelkov s tehnologijo naših partnerjev.

Elegantna kuhinja, opremljena z vrhunskimi izdelki AEG

Internet vsega

Internet stvari želimo spremeniti v internet vsega. Vaše naprave AEG bodo brezhibno delovale znotraj ekosistema drugih izdelkov, ki jih ponujajo partnerji v združenju Alliance. To ne bo zgolj spodbujalo nadaljnih inovacij, temveč bodo naprave bolj zanimive za uporabo, končni rezultat pa bistveno boljši.

Slika, ki prikazuje, da AllSeen Alliance povezuje izdelke za kuhinjo AEG
Kuhar, ki uporablja aplikacijo My AEG na tabličnem računalniku
Imejte vse pod nadzorom

Povežite vse naprave v svojem domu z uporabo preproste aplikacije

Prostoročno odsesavanje

Za izboljšanje kuharskega doživetja funkcija Hob2Hood poveže kuhalno ploščo s kuhinjsko napo. Vaša kuhalna plošča brezžično vklopi in prilagodi hitrost ventilatorja kuhinjske nape. Učinkovito odsesavanje med pečenjem. Tišje odsesavanje med počasnim vrenjem. Za optimalno kuhinjsko okolje vam proti vaši napi ni treba niti pomigniti s prstom.

Navdušena kuharica raziskuje recepte na svojem iPadu z uporabo aplikacije My AEG

Slastni recepti samo dotik stran

Izkoristite svoje tehnike priprave hrane s paro in Sous vide za pripravo slastnih jedi s pomočjo naše aplikacije My AEG. Raziščite na stotine receptov glede na kulinariko, dieto, alergene ali sestavine, ki jih imate v hladilniku. Naj vas naš kuharski kalkulator vodi do najboljših nastavitev pečice, potem pa si naredite zapiske receptov in jih shranite, označite svoje najljubše recepte in jih delite na družbenih omrežjih.

Pametni telefon prikazuje, kako preprosto je uporabljati aplikacijo My AEG Care

Strokovno znanje na dosegu prstov

Iskanje tekočih nasvetov o negi občutljivih oblačil ali odstranjevanju madežev je lahko težavno. Aplikacija My AEG Care vam zagotavlja takojšen dostop do vseh informacij za nego oblačil na naših straneh Kako negovati in še več. Tako lahko preprosto najdete informacije o pranju svile, varnem sušenju volne v sušilnem stroju ali zaščiti oblačil za dejavnosti na prostem.