PRIROČNIKI ZA NAKUP

POIŠČITE POPOLN ZAMRZOVALNIK ZASE

PROSTOR

Ponujamo vse od visokih zamrzovalnikov do takšnih, ki se namestijo pod kuhinjski pult, in skrinj. 

Standardni stoječi zamrzovalniki nudijo enostavno organizacijo in največjo kapaciteto hrambe za vse vaše tedenske nakupe živil.

Podvgradni zamrzovalniki v velikosti pomivalnega stroja se enostavno namestijo, kjer vam primanjkuje prostora.  

Zamrzovalne skrinje imajo pokrov namesto vrat in so odlične za zamrzovanje živila v velikih količinah.

Višina, širina in globina se lahko razlikujejo. Oglejte si celoten nabor modelov in poiščite velikost, ki se najbolje prilega vašemu domu.

KAPACITETA

Koliko zamrzovalne kapacitete boste potrebovali?   

Tukaj je način, kako oceniti kapaciteto zamrzovalnika v smislu polnih vrečk z živili:

93 litrov – 5 vrečk z živili

200 litrov – 11 vrečk

387 litrov – 20 vrečk

Nasvet: Za enostavno hrambo večjih predmetov v zamrzovalniku poiščite MaxiBox predal in FlexiSpace notranjost.

ODMRZOVANJE

Prihranite si napor ročnega odmrzovanja svojega zamrzovalnika vsakih nekaj mesecev.

Modeli s samodejnim odmrzovanjem dobro preprečujejo kopičenje zmrzali in ohranjajo prvoten okus in teksturo vaše hrane ter preprečujejo nastajanje ledenih kristalov. 

S pomočjo tehnologije NoFrost, ki je najboljša možna tehnologija samodejnega odmrzovanja, ste lahko prepričani, da vaš visokozmogljivi zamrzovalnik nikoli ne bo potreboval odmrzovanja.

TEMPERATURA

Zagotovite si popoln nadzor nad klimo v zamrzovalniku – poiščite naslednje funkcije 

Optimalna temperatura: AEG-jev sistem natančnega zamrzovanja ohranja stalno temperaturo v vsakem predalu, tako da vaša hrana ostane sveža dalj časa.

Ekspresno zamrzovanje: AEG-jeva funkcija FastFreeze skoraj takoj zamrzne vaša živila, s čimer ohrani njihov okus, barvo in hranilno vrednost.

Opozorilo glede visoke temperature: opozorilni signal za visoko temperaturo vam posreduje opozorilo o odprtih vratih oz. povišanju temperature v notranjosti aparata.

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Vsi zamrzovalniki imajo energetsko učinkovitost od A+++ (največja učinkovitost) do G (najmanjša učinkovitost). Če izberete zamrzovalnik z oceno A+ in več, boste prihranili energijo. Za primerjavo: zamrzovalnik z oceno A++ ima v primerjavi z zamrzovalnikom z oceno A+ za kar 21 % višjo energetsko učinkovitost.

Nasvet: Zmanjšajte porabo energije tako, da zamrzovalnik postavite stran od aparatov, ki oddajajo toploto, npr. radiatorjev in pečic.

IZBERITE SVOJ APARAT

Če iščete zamrzovalnik s profesionalnim upravljanjem temperature, fleksibilno hrambo in brezhibnim delovanjem, ima AEG idealen zamrzovalnik za vas.