Odkrij

Pralni stroji

Tehnologija SoftWater

Barve pranje za pranjem ohranijo intenzivnost, črne barve pa ne zbledijo

Pralni stroji AEG serije 9000 s tehnologijo SoftWater

Varuh male črne oblekice

Inovativna tehnologija SoftWater v pralnih strojih AEG serije 9000 odstrani nečistoče iz vode, ki so lahko grobe do tkanin. Pralna sredstva se bolj učinkovito mešajo z vodo in tako zagotovijo temeljito pranje pri nizkih temperaturah. Ta nežnejša nega perila pomeni, da črna ostane črna, žive barve pa ostanejo močne kot na dan nakupa.

Oprana oblačila visijo v garderobi

Brezpogojna nega

Ko pride čas za nego najljubših oblačil, ne sme biti potrebe po kompromisih. Naši pralni stroji serije 9000 so namenjeni temeljitemu pranju oblačil z oznako za pranje pri 60-ih stopinjah pri samo 30 stopinjah. Barve na ta način manj trpijo, tako žive barve dalj časa ostanejo bolj žive.

Tehnologija ÖKOMix

Zagotovljena 100 % porazdelitev pralnega sredstva in nato mehčalca, za razliko od drugih pralnih strojev

Zaščitite vsako vlakno

Dobro skrbite za svoja oblačila in ostala bodo tako živa, kot so bila ob nakupu. AEG serija 8000 s tehnologijo ÖKOMix zmeša pralno sredstvo z vodo, nato pa mehčalec z vodo, preden prideta v boben. Jeprva tehnologija za pralne stroje, ki povsem enakomerno razporedi pralno sredstvo in mehčalec. Ta enakomerna porazdelitev omogoča temeljitejše in takojšnje pranje, saj pralno sredstvo in mehčalec prideta do oblačil povsem aktivirana — tako je prvič nasploh oprano in negovano prav vsako vlakno.

Moder neprepusten jopič
Animacija, ki prikazuje popolno ujemanje pralnih in sušilnih strojev AEG

Sanjska ekipa

Združujte sisteme za nego perila AEG serije 9000 ter v celoti izkoristite tehnologijo ÖKOMix in naš revolucionarni sistem AbsoluteCare®. Odkrijte nego, ki je tako nežna kot ročno pranje in sušenje na ravni podlagi najmehkejših in najbolj občutljivih oblačil. Celo zrakoprepustnemu perilu se obnovijo proti vodi odporne membrane z novimi inovativnimi programi za perilo za dejavnosti na prostem. Barve, sestava in vlakna so zaščiteni kot še nikoli.

 

Ali lahko volno perem v stroju?

Morda ste mislili, da ni mogoče, a Woolmark, vodilno podjetje na svetu na področju nege volne, se ne strinja. Preizkusili so naše stroje in jih potrdili kot dovolj nežne za pranje volne. Ko torej vidite oznako Woolmark Apparel Care, ste lahko brez skrbi, da bo celo vaša najljubša volnena jopica, »primerna samo za ročno pranje«, oprana varno.

Ponudba naših pralnih strojev

Z novo serijo za nego perila podjetja AEG boste brez skrbi prali celo najobčutljivejša oblačila. Združili smo vpogled, ki nam ga nudijo potrošniki, in znanost ter ustvarili doživetje, ki presega pranje. Revolucionaren nov način nege oblačil z zaščito vlaken, barv in sestave.

Stopnja nege za vsako potrebo

 • Simbol za tehnologijo ProSense®
  Varčevanje z vodo in energijo

  Tehnologija ProSense® v naših pralnih strojih serije 6000 samodejno zazna količino perila, da oblačilom zagotovi natančno odmerjen čas pranja po meri.

 • Simbol za tehnologijo ProSteam®
  Brez gub in neprijetnih vonjav

  Naša serija 7000 s tehnologijo ProSteam® vključuje novo funkcijo PlusSteam, ki pranje zaključi s paro za manj zmečkano perilo in manj likanja. Vaša oblačila so osvežena in brez neprijetnih vonjav.

 • Simbol za tehnologijo ÖKOMix
  Najtemeljitejše pranje

  Tehnologija ÖKOMix v naši seriji 8000 je prva tehnologija v pralnih strojih doslej, ki povsem enakomerno porazdeli pralno sredstvo in mehčalec, da prideta do vsakega vlakna, ga opereta in negujeta.

Enostavno elegantno

Za eleganten in zadovoljiv izgled je potreben čas, a pri tehnologiji ProSteam® lahko s seznama opravil črtate en element. Naši pralni stroji serije 7000 vključujejo program za osveževanje s paro. Ta funkcija omogoča hitro osveževanje občutljivih oblačil in zmanjša potrebo po obisku čistilnice.

Klasika, ki jo lahko ohranite

Kakovostna vlakna vaših najljubših klasičnih kosov v garderobi potrebujejo posebno pozornost, da prenesejo vsakodnevno nošenje. Tehnologija ProSense® v naši seriji 6000 stehta vsako količino perila in izračuna, koliko časa, vode in energije potrebuje. Na ta način se zmanjša obraba, tako da je zagotovljeno temeljito pranje brez izpostavljanja oblačil prekomernim mehanskim premikom.