Odkrij

Indukcijske kuhalne plošče

Žlička masla na hladni kuhalni plošči poleg brbotajoče paradižnikove omake

Hladnejša površina, varnejša kuhinja

Naša inteligentna indukcijska tehnologija segreje posodo in živila v njej, to pa je tudi vse. Površina okrog posode ostane hladna. Tako se nič ne zažge, elegantna in ravna površina pa pomeni, da se umazanija nima kam skriti. Poleg tega pa se začne segrevati, ko je na površini posoda. Če ni posode, ni toplote in ni nesreč.

Topljenje čokolade v posodi na indukcijski kuhalni plošči AEG

Natančna temperatura, brezhibni rezultati

Naj bo doseganje natančnih in profesionalnih rezultatov preprosto. Indukcijske kuhalne plošče AEG vsebujejo priročen drsnik, ki omogoča v trenutku spremeniti toploto z intenzivne na nežno. Na ta način lahko hrustljavo spečete lososa tako uspešno, kot stopite čokolado.

Slika, ki prikazuje, kako se indukcijska kuhalna plošča AEG segreje hitreje in speče pokovko hitreje kot druge kuhalne plošče

Hitreje kot druge kuhalne plošče

Indukcijske kuhalne plošče se segrejejo hitreje kot druge kuhalne plošče, kar vam omogoča povečati hitrost, s katero kuhate in obvladujete recepte. Naše indukcijske kuhalne plošče imajo občutljive tipke na dotik, ki omogočajo preklop s hladnega na vroče – in obratno – v trenutku. Tako lahko zagotovite, da se gurmanske jedi v trenutku ohladijo na primerno temperaturo, ko jih potrebujete.

Več prednosti indukcije

 • Posoda vrele vode na indukcijski kuhalni plošči AEG
  1
  Hitrejše segrevanje

  Hitro zavrite vodo z gumbom PowerBoost. To je idealno tudi za druga hitra kuharska opravila, kot je hitro pečenje.

 • Ženska, ki uporablja upravljalno ploščo indukcijske kuhalne plošče MaxiSense Combi
  2
  Odložite kuhanje

  Ne pustite, da bi vam prekinitve uničile odličen obrok. Pritisnite tipko »zaustavi in nadaljuj«, da začasno zaustavite toploto, in jo ponovno pritisnite, da nadaljujete s kuhanjem.

 • Kuhalna ploča, ki brezžično komunicira s kuhinsko napo s pomočjo hob2hood AEG
  3
  Prostoročna napa

  Hob2Hood samodejno nadzira vašo napo glede na to, kaj se kuha na plošči.

Slika, ki prikazuje spremembo temperature v vroči ponvi z mesom in zelenjavo, ko jo pomaknete čez PowerSlide

Neposredno z vrenja na ohranjanje toplote

Poskrbite za boljši okus vsake jedi z najnatančnejšim nadzorom temperature. PowerSlide vam omogoča kuhanje v vreli vodi, počasno kuhanje in ohranjanje jedi toplih s preprostim pomikom posode z enega kuhališča na drugega. Izberite med številnimi prednastavljenimi stopnjami segrevanja ali določite svojo. Zdaj lahko kot poklicni kuharji kar se da natančno nadzorujete kuhanje za izjemne rezultate jed za jedjo.

Kuhajte brez motenj

Če ste 100 % osredotočeni, lahko ustvarite popolno hrano. Naše vrhunske kuhalne plošče krmilijo kuhinjske nape, tako imate v kuhinji en moteč element manj. Nape zaženejo brezžično in uravnavajo hitrost ventilatorja, ko vi spreminjate tehnike kuhanja. Hitrost povečajo med vretjem in jo zmanjšajo med počasnim kuhanjem. Poleg tega pa lahko preprosto nadzorujete odsesavanje na prikazovalniku kuhalne plošče.

Izbor sodobnih loncev in ponev različnih velikosti

Bo moja posoda delovala z indukcijo?

Večina sodobne posode je primerne za kuhanje z indukcijo. Jeklena, litoželezna in emajlirana posoda je združljiva. Če niste prepričani, ali bo vaša posoda delovala z indukcijo, jo lahko preizkusite z magnetom. Če se magnet prime dna posode, potem bo posoda delovala.