Izvedite več o naših kombiniranih hladilnikih

Naša ponudba kombiniranih hladilnikov je optimizirana za enostavno in trajnostno zdravo prehranjevanje, tako da lahko zaščitite tisto, kar je pomembno – vašo hrano, vaše zdravje in planet. Kakovost živil varujemo z izpolnjevanjem treh najpomembnejših dejavnikov za daljši rok trajanja. Stabilne temperature. Pravilna vlažnost. Zaprto okolje.

Preberi več

Inovacije, ki danes izstopajo in pomagajo graditi boljši jutri

Razvijamo rešitve, ki z natančnostjo ščitijo kakovost hrane, tako da zapravite manj. Spoznajte funkcije, ki ohranjanje hrane dvignejo na povsem novo raven in vam pomagajo zmanjšati zavrženo hrano, medtem ko uživate več.

 • Fresh veggies
  Do 20 % manj zavržene hrane s ColdSense​

  Temperaturne spremembe zaradi odpiranja vrat ali postavitve tople hrane v hladilnik imajo negativne učinke in poškodujejo hrano. Reaktivni senzorji ColdSense hitro prilagodijo temperaturo po kakršnih koli nihanjih in se ohladijo 40 % hitreje kot standardni hladilniki, kar zmanjša obremenitev in poškodbe hrane.

 • Apples
  Hrana ostane 60 % bolj sočna, manj izsušena s TwinTech No Frost​

  Napredna tehnologija dvojnega hlajenja in neodvisno kroženje zraka zagotavljata, da se zmrznjen suh zrak iz zamrzovalnika ne uporablja za hlajenje hladilnika kot pri standardnih hladilnikih Total No Frost. In poln zamrzovalnik brez zmrzali pomeni, da vam nikoli več ni treba odmrzovati.

 • Vegetables drawer
  Do 95 % vitaminov ohranjenih z GreenZone​

  Zaprti predal GreenZone aktivno vzdržuje pravo vlažnost za sadje in zelenjavo. Tesnilni pokrov zagotavlja, da so proizvodi zaščiteni pred ovenenjem in izgubo dragocenih mineralov.

 • Fruit and veggies in fridge
  Hrana zaščitena v vsakem kotu s Cooling 360​

  Imejte svobodo pri shranjevanju hrane v katerem koli kotu in tako zaščitite njeno kakovost z najstabilnejšo temperaturo in vlažnostjo v celotnem hladilniku. Napredno kroženje zraka v zadnji steni omogoča aktivno širjenje hladnega zraka v vsak kotiček. 40 % boljša porazdelitev temperature kot standardni hladilnik brez ventilatorja, zagotavlja, da je vsak kos pravilno ohlajen, ne glede na to, kje je postavljen.

 • Vacuum bins
  Vakuumski zabojniki za manj odpadkov

  Močan vakuum v kombinaciji z nepredušnimi posodami za živila pripomore k daljšemu ohranjanju hrane in hranilnih snovi ter zmanjša zavrženo hrano doma. Dobro za vaše zdravje in okolje. Pri rdečem mesu lahko pomanjkanje kisika povzroči rjavo barvo, kar je naravno in ni znak gnitja.

 • AEG eco program
  Uporabniški vmesnik programa ECO za več pametnejših izbir

  Intuitiven nadzor prikazuje raven porabe energije glede na izbrane nastavitve in nežno vodi do bolj odgovorne in varčne izbire. Naredite boljše odločitve za okolje, ne da bi pri tem ogrozili zaščito kakovosti vaše hrane.​

Redefiniranje rešitev. Za boljši jutri.

 • Do 20 % manj emisij CO₂ kot prejšnji izdelki

  Naša nova linija hlajenja ponosno zmanjšuje emisije CO₂ za do 20 % manj v primerjavi s prejšnjimi modeli.

   

  Vpliv CO₂ upoštevan glede na materiale, postopek in uporabo. Energijski vpliv se primerja z začetnim energijskim razredom F, kot je ocenila Universita’ Politecnica delle Marche​.

 • Edinstven hladilnik z reciklirano plastiko

  Nova era hlajenja je tu. Predstavljamo hladilnik z zamrzovalnikom, ki se ponaša z notranjo oblogo iz 70 %* reciklirane plastike. Za proizvodnjo je uporabljena plastika iz zavrženih hladilnikov, kar pomaga zmanjšati količino odpadkov s pomočjo krožne uporabe.

  * Notranje obloge rHIPS so narejene iz do 70 %* reciklirane plastike, kar predstavlja 13 % celotne plastike hladilnika.

  V sodelovanju s Coolrec, vodilnim podjetjem v EU na področju recikliranja WEEE, in podjetjem EcolStudio.

 • 3
  Brez odlagališča v našem obratu

  Ponosni smo, da smo za naš obrat dosegli certifikat o ničelnem odlagališču. To pomeni nenehno iskanje priložnosti za ponovno uporabo in recikliranje materialov, omejevanje predelave energije na odpadke, ki jih ni mogoče reciklirati, in zmanjševanje količine odloženih odpadkov.​

Na naših seznamih izdelkov poiščite značko ODGOVORNO

To niso navadni hladilniki. Značka pomeni bolj zavestno izbiro z manjšim vplivom na okolje. Izdelki, izdelani v tovarni brez odlagališč in kjer je bil poudarek na zmanjšanju emisij CO2, kar omogoča boljši vpliv na našo okolico.

Zakoreninjen v Berlinu, nikoli dovolj dober

 • Veggies and waste
  Inovacije, ki zmanjšujejo vpliv na okolje

  Kot blagovna znamka z brezkompromisnim pristopom k inovacijam in ki nenehno postavlja izzive sebi in temu, kaj lahko pričakujemo od industrije, izbiramo materiale in zaključke na podlagi funkcije, kakovosti in minimalnega vpliva na okolje. Ti izdelki so izdelani iz materialov, ki so certificirano varni za stik z živili, in imajo trpežno in visokokakovostno grafiko.

 • Inside of fridge
  Neizprosno odgovorni

  Osredotočeni smo na spodbujanje trajnosti s tehničnimi inovacijami, izdelanimi za dolgotrajno kakovost in z viri učinkovitimi rešitvami. Imamo stroge regulativne zahteve in vsi naši izdelki so testirani v skladu z mednarodnimi standardi za vzdržljivost.

Kako zavreči manj hrane in ohraniti okusno dlje

Kako hrano ohraniti dlje?

Uporabite zamrzovalnik, uporabite boljšo embalažo, sušenje

Za korenovke, gomoljnice itd.: Približno 12-16 °C, temno in idealno ne preveč vlažno.

Za zelo dihalno zelenjavo in listnato zelenjavo: Visoka vlažnost in temperatura okoli 3-4 °C.

Za posušene izdelke: Nizka vlažnost, idealno temno in ne toplo.

Metoda konzerviranja sadja, jagodičja in zelenjave: Lahko se izvaja na zraku, na soncu, v pečici, v sušilniku hrane ali s sušenjem z zamrzovanjem.

 

Zamrzovanje v nepredušni vrečki je boljše kot brez embalaže, zamrzovanje v vakuumu je še boljše. Vakuumska embalaža preprečuje opekline zamrzovalnika.

Odpadna hrana

Veliko stvari na seznamu bi lahko rešili s tehnikami konzerviranja hrane na različne načine.

• Sadje in zelenjavo zlahka izgubimo in pozabimo

• Kruh lahko zamrznemo.

• Sir lahko tudi zamrzneno ali uporabite v hrani/peki

Pogoste napake, ki vodijo do zavržene hrane

• Kupite preveč in ne pojete vsega

• Pozabite na svežo hrano/ostanke hrane

• Napačen način shranjevanja (paket, temperatura)

• Ne zaupate svojemu občutku – zavržete vso hrano (čeprav je v dobrem stanju), ko se bliža rok uporabe

Nič stopinj. Največja zaščita sestavin

Hladilni del 9000 LongFresh ustvari posebno okolje za občutljive izdelke, saj zagotavlja prostor, ki je hladnejši od hladilnika in je ohlajen na 0 °C. Popoln za konzerviranje mesa, rib ali katere koli sveže hrane.

9000 LongFresh

9000 LongFresh

 • Prekat LongFresh ščiti kakovost občutljivih sestavin. Tehnologija MultiFlow za odlično ohranjeno hrano. Zmanjšuje nabiranje ledu s tehnologijo LowFrost.

9000 LongFresh lastnosti

 • Veggies and fish in fridge
  Longfresh icon
  Zaprt predel pri 0°

  Prekati LongFresh 0°C, vrhunsko okolje za zaščito stanja sestavin. Območje, hladnejše od hladilnika, shranjeno pri 0 °C stopinj, pravo območje za ribe, meso ali finejše izdelke. Opremljen z regulatorji vlažnosti, da se prepreči izsušitev. Za skrbno izbrane pridelke, ohranjene polne arome.

 • Veggies and airflow
  Multiflow icon
  MultiFlow

  MultiFlow ščiti kakovost hrane tako, da vzdržuje stabilno temperaturo in vlažnost v celotnem hladilniku. Več zračnih kanalov omogoča aktivno kroženje hladnega zraka, ki doseže vsak kotiček.

 • Frozen srawberries
  Lowfrost icon
  LowFrost

  Učinkovit hladilnik z zamrzovalnikom z napredno tehnologijo Low Frost, ki olajša delo odtaljevanja in ga manj pogosto potrebuje z uporabo skritih hladilnih krogov, ki zmanjšajo kopičenje ledu.

 • Dessert in fridge
  Flexishelf icon
  FlexiShelf

  Izkusite prilagodljivo shranjevanje v hladilniku s polico FlexiShelf. Sprednji del brezhibno zdrsne pod preostali segment za namestitev višjih predmetov.

 • Man touching touch control
  TouchControl icon
  TouchControl

  Prevzemite popoln nadzor nad vsako funkcijo hladilnika z elektronskim upravljanjem z dvojnim dotikom. Plošča in LED zaslon omogočata preprost dostop do temperature in splošnih nastavitev. Natančno nastavite vse za vrhunsko shranjevanje hrane.

 • Soft closing door
  Gladko, tiho, mehko zapiranje vrat

  Natančno izdelani vratni tečaji z mehkim zapiranjem pomagajo preprečiti nenamerno odprta vrata hladilnika z zamrzovalnikom, ki lahko vodijo do potrate energije in pokvarjene hrane, saj zagotavljajo udobno, varno in tiho izkušnjo pri zapiranju vrat.

8000 Cooling 360 Fridge Freezer

Hrana zaščitena, odpadki zmanjšani

8000 Cooling 360° hladilnik z zamrzovalnikom ščiti hrano s 30 % boljšo porazdelitvijo temperature na vsaki polici. Več zračnih kanalov zagotavlja dosledno hlajenje, nerjaveče jeklo pa ustvarja eleganten in vrhunski videz vaše kuhinje.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Manj zavržene hrane zahvaljujoč 30 % boljši porazdelitvi temperature s hlajenjem 360°. ¹ Do 95 % ohranitev vitaminov z GreenZone. ² TwinTech® No Frost pomaga hrani, da ostane sočna in hidrirana.

8000 Cooling 360° lastnosti

 • Opened fridge door
  Cooling 360 icon
  Cooling 360°

  Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom Cooling 360 pomaga zmanjšati zavrženo hrano zahvaljujoč naprednemu kroženju zraka, ki doseže vsak kotiček, in 30 % boljši porazdelitvi temperature na vsaki polici ter notranjosti iz nerjavečega jekla za dvignjen videz.

 • Green vegetables in sealed drawer
  GreenZone icon
  Zaprt predal - GreenZone*

  Predal GreenZone odpravlja odvečno vlago, hkrati pa ohranja pravo količino vlage za vašo zelenjavo. To ohrani do 95 % vitaminov po 11 dneh, saj zaščiti pridelke s pravo količino vlage. ²

 • Two apples
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  S TwinTech® No Frost vam nikoli ni treba odmrzniti zamrzovalnika. Njegov dvojni hladilni sistem ohranja hrano 60 % bolj hidrirano kot hladilniki z enim uparjalnikom. Ker ne uporablja suhega zraka v zamrzovalniku, ohranja idealno vlažnost in preprečuje izsušitev hrane.

 • Strawberry cake
  ExtraChill icon
  ExtraChill*

  Upočasnite zorenje svojih najljubših sirov in narezkov tako, da jih shranite v predal Extra Chill. Območje vzdržuje nižjo temperaturo kot preostali del hladilnika.

 • Strawberries and chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Imeti vse sveže sestavine pri roki je ključnega pomena za ustvarjanje svežih, okusnih jedi. S CustomFlex® lahko organizirate shranjevanje v hladilniku tako, kot želite. Prerazporedite smetnjake hitro in preprosto, da povečate prostor za shranjevanje. Hladilnik, ki se prilagodi vašemu okusu.

 • Tall fridge freezer
  MultiSpace icon
  MultiSpace*

  MultiSpace je višji od standardnih modelov in zagotavlja več prostora za organiziranje in shranjevanje sestavin.

¹ V primerjavi z lastnim izdelkom z nadzorom cikla na podlagi internega testa.

² Stopnja ohranjanja vitamina na podlagi zunanjega testa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelku GreenZone.

*Na voljo pri izbranih modelih

Hranilne snovi ohranja dlje, vsak grižljaj zdrav

Hladilnik z zamrzovalnikom 7000 GreenZone ima namensko zaprt predal, ki ohranja vlažnost na idealni ravni, kar obvladuje prekomerno kondenzacijo in pomaga zaščititi hrano pred kvarjenjem. Tako ohranite do 95 % vitaminov, saj pridelke zaščitite s pravo količino vlage.*

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • Do 95 % ohranjanja vitaminov z GreenZone.* Stabilna temperatura in hladen zrak na vsaki polici z DynamicAir. TwinTech® No Frost pomaga hrani, da ostane sočna in hidrirana.
 • Veggies in fridge
  Extrazone icon
  ExtraZone predal

  Ohranite organiziranost hladilnika in se izogibajte mešanju shranjenih vrst živil s predalom ExtraZone. Idealno za izboljšanje dostopnosti različnih vrst živil, medtem ko so sveže sestavine ves čas na dosegu roke.

 • Fridge with maxispace
  Maxispace icon
  MaxiSpace**

  Zahvaljujoč MaxiSpace dobite 45 % večjo zmogljivost kot standardni hladilnik z zamrzovalnikom.* Je višji in širši od običajnih hladilnikov ter zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje več stvari.

  *V primerjavi z lastnim hladilnikom z zamrzovalnikom standardne velikosti

 • Salad in fridge with multiflow
  Multiflow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow ščiti kakovost hrane tako, da vzdržuje stabilno temperaturo in vlažnost v celotnem hladilniku. Več zračnih kanalov omogoča aktivno kroženje hladnega zraka, ki doseže vsak kotiček.

* Stopnja ohranjanja vitamina na podlagi zunanjega testa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelu GreenZone. **Na voljo pri izbranih modelih

6000 TwinTech NoFrost

Hrana ostane sočna, hrana hidrirana

Hladilnik z zamrzovalnikom 6000 TwinTech® No Frost ohranja hrano 60 % bolj sočno kot hladilniki z enim uparjalnikom. Njegov dvojni sistem hlajenja ohranja idealno vlažnost in preprečuje izsušitev hrane. Kar tudi odpravlja potrebo po odmrzovanju zamrzovalnika.*

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® No Frost pomaga hrani, da ostane sočna in hidrirana. Stabilna temperatura in hladen zrak na vsaki polici z DynamicAir. CustomFlex® vam omogoča, da shrambo v hladilniku organizirate tako, kot želite.

6000 TwinTech® No Frost lastnosti

 • Apples
  Twintech icon
  TwinTech® No Frost

  S TwinTech® No Frost vam nikoli ni treba odmrzniti zamrzovalnika. Njegov dvojni hladilni sistem ohranja hrano 60 % bolj hidrirano kot hladilniki z enim uparjalnikom. Ker ne uporablja suhega zraka v zamrzovalniku, ohranja idealno vlažnost in preprečuje izsušitev hrane.

 • DynamicAir**
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir vzdržuje stalen pretok zraka in tako zagotavlja stabilno temperaturo v celotnem hladilniku. Vsaka polica je enakomerno ohlajena, da se preprečijo vroča območja. Prepoved rasti bakterij. Ohranjanje svežih sestavin.

 • Man opening fridge
  Customflex icon
  CustomFlex**

  Imeti vse sveže sestavine pri roki je ključnega pomena za ustvarjanje svežih, okusnih jedi. S CustomFlex® lahko organizirate shranjevanje v hladilniku tako, kot želite. Prerazporedite smetnjake hitro in preprosto, da povečate prostor za shranjevanje. Zamrzovalnik, ki se prilagodi vašemu okusu.

 • Veggies
  MultiFlow**

  MultiFlow ščiti kakovost hrane tako, da vzdržuje stabilno temperaturo in vlažnost v celotnem hladilniku. Več zračnih kanalov omogoča aktivno kroženje hladnega zraka, ki doseže vsak kotiček.

 • Veggies in fridge
  ExtraZone predal**

  Ohranite organiziranost hladilnika in se izogibajte mešanju shranjenih vrst živil s predalom ExtraZone. Idealno za izboljšanje dostopnosti različnih vrst živil, medtem ko so sveže sestavine ves čas na dosegu roke.

 • Pastries in fridge
  ExtraChill**

  Upočasnite zorenje svojih najljubših sirov in narezkov tako, da jih shranite v predal Extra Chill. Območje vzdržuje nižjo temperaturo kot preostali del hladilnika.

*Interni test na tehnologiji TwinTech z interno testno metodo, ki meri nivo hidracije po 9 dneh skladiščenja v primerjavi z lastnim izdelkom z enim uparjalnikom. **Na voljo pri izbranih modelih

5000 ColdSense fridge-freezer

Prilagodljivo hlajenje. Manj odpadkov

Hladilnik z zamrzovalnikom 5000 ColdSense se po odpiranju in zapiranju vrat hitro povrne na pravilno temperaturo, zahvaljujoč natančnim elektronskim senzorjem. To pomaga pri preprečevanju temperaturnih šokov in kvarjenja hrane ter zmanjša zavrženo hrano za do 20 %*.

500 Vgradni kombinirani hladilnik ColdSense

500 Vgradni kombinirani hladilnik ColdSense

 • ColdSense pomaga zmanjšati zavrženo hrano do 20 %.* Zmanjšuje nabiranje ledu s tehnologijo LowFrost. Stabilna temperatura in hladen zrak na vsaki polici z DynamicAir.

5000 ColdSense lastnosti

 • Fresh veggies
  TwinTech icon
  ColdSense

  ColdSense uporablja natančne temperaturne senzorje za hitro povrnitev hladilno-zamrzovalnega dela na pravo temperaturo po odpiranju in zapiranju vrat. To pomaga pri preprečevanju temperaturnih šokov in kvarjenja hrane ter pomaga zmanjšati zavrženo hrano za do 20 %*.

 • Frozen strawberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Učinkovit hladilnik z zamrzovalnikom z napredno tehnologijo Low Frost, ki olajša delo odtaljevanja in ga manj pogosto potrebuje z uporabo skritih hladilnih krogov, ki zmanjšajo kopičenje ledu.

 • Strawberries and milk in kitchen
  DynamicAir
  DynamicAir**

  DynamicAir vzdržuje stalen pretok zraka in tako zagotavlja stabilno temperaturo v celotnem hladilniku. Vsaka polica je enakomerno ohlajena, da se preprečijo vroča območja. Prepoved rasti bakterij. Ohranjanje svežih sestavin.

*Na podlagi internega testa z interno testno metodo, ki meri kakovostno hrano po 6 dneh skladiščenja v primerjavi s konkurenčnim izdelkom s podobnim elektronskim nadzorom. **Na voljo pri izbranih modelih

Izvedite več o našem kombiniranem hladilniku

Zakoreninjen v Berlinu, nikoli dovolj dober. Z našim vodnikom po nakupu poiščite pravi hladilnik z zamrzovalnikom za svoje potrebe!

Tip

Kateri tip kombiniranega hladilnika z zamrzovalnikom je idealen za vašo kuhinjo?

"Drug ob drugem" – hladilnik in zamrzovalnik polne višine za veliko prostornino, z razpršilnikom za led in vodo pri izbranih modelih.

Kombiniran – zložena kombinacija hladilnika in zamrzovalnika z ločenimi vrati za vsakega. Izbirajte med modeli, ki imajo zamrzovalnik zgoraj ali spodaj.

Integriran – skrit za vrati omare, da se ujema z zasnovo vaše kuhinje, izberite bodisi kombinirani hladilnik ali ločeni enoti hladilnika in zamrzovalnika.

Dimenzije in zmogljivost

Vgrajeni hladilniki z zamrzovalnikom so običajno v standardnih velikostih, da se prilegajo za vrata kuhinjske omare. Prostostoječi modeli se lahko razlikujejo glede na višino in širino. Naš razpon velikosti niše od 60 cm do 75 cm širine in do 190 cm višine, kot je naš hladilnik z zamrzovalnikom MaxiSpace, kjer dobite 45 % večjo zmogljivost kot standardni hladilnik z zamrzovalnikom. Vse dimenzije so na voljo na naših straneh izdelkov.

Najhitrejša namestitev na trgu

Namestite svoj novi hladilni aparat hitro in brezhibno. Naša nova vgradna hladilna linija ima samo 73 namestitvenih korakov za namestitev hladilnika. Zasnova vrat je zmanjšana po širini, da zagotovite, da je hladilnik nameščen brez trčenja z okoliškim pohištvom. Nova vgrajena platforma omogoča natančno namestitev brez potrebe po meritvah. To je posledica priloženih šablon z nastavljenimi merami, ki pomagajo pri natančni postavitvi aparata za enostavno namestitev. Oglejte si video

Stopnja hrupa

Za prijetno kuhinjsko okolje z manj hrupa izberite hladilni aparat z nizko vrednostjo decibelov (dB). Raven zvočne moči hladilno-zamrzovalnih aparatov je odvisna od več dejavnikov, kot so velikost, teža, vibracije, cevi in ​​kompresor, ki se lahko med različnimi modeli razlikujejo. AEG ponuja precej hladilno-zamrzovalnih aparatov med 33-35 dB (A).

Tišji izdelki

Zmanjšajte ravni hrupa za 1 dB(A) v naši novi ponudbi v primerjavi s prejšnjimi izdelki, zahvaljujoč 7-krat manj tresljajev kot prejšnje ponudbe. Vse zahvaljujoč novim metodologijam za izboljšanje hrupa z zaznanega vidika.

Energetska učinkovitost

Visoka energetska učinkovitost pomeni manj denarja, porabljenega za račune za energijo. Energijski razred vseh hladilno-zamrzovalnih aparatov sega od A do G. Kjer je A najbolj energetsko učinkovit.

 

Strokovni nasvet: Zmanjšajte porabo energije tako, da hladilnik postavite stran od radiatorjev ali pečice.

Kaj boste shranjevali v kombiniranem hladilniku?

Sveže sadje in zelenjava – Poiščite hladilnike s posodami za solato in globokimi predali za veliko zelenjavo. Če imate veliko sveže hrane, boste morda želeli večji hladilni del kot zamrzovalnik.

Meso in ribe – Model s predalom LongFresh bo meso in ribe ohranil svežino dlje časa.

Pijača – Razmislite o stojalih za vino, nastavljivih policah za namestitev steklenic ali celo o vgrajenem hladilniku za vino. Nekateri hladilniki z zamrzovalnikom imajo vgrajen razpršilnik ledu.

Zamrznjena hrana – Če želite zamrzniti veliko hrane, se odločite za kombinirani hladilnik, z bolj zmogljivim zamrzovalnikom.

Izvedite več o našem kombiniranem hladilniku

Zakoreninjen v Berlinu, nikoli dovolj dober. Z našim vodnikom po nakupu poiščite pravi hladilnik z zamrzovalnikom za svoje potrebe!