Kombinirani hladilniki

Izberite popoln kombinirani hladilnik AEG za svoj življenjski slog. Takšnega z velikim predelom za zamrzovanje za shranjevanje večjih količin kuhane hrane. Ali pa s prostornim hladilnim predelom, ki ga lahko napolnite s svežim sadjem in zelenjavo.

Naši najučinkovitejši kombinirani hladilniki

Hladilniki in zamrzovalniki ECOLINE so naši najbolj energetsko učinkoviti modeli. Poleg tega vsebujejo notranjost iz reciklirane plastike, uporabniški vmesnik pa vam pomaga izbrati najbolj energetsko učinkovite nastavitve, hkrati pa zmanjšuje količino živilskih odpadkov.*

Izberite okus, ne ustvarjanje odpadkov.

Hladilnik z zamrzovalnikom, ki poskrbi, da bodo vaša živila obstojna dlje in ohranila svoj okus - to je hladilnik z zamrzovalnikom AEG s tehnologijo TwinTech®. Dvojni hladilni sistem poskrbi, da sta vlažnost in temperatura vedno idealni. Vlažnost zraka v hladilniku je nadzorovana za maksimalno svežino, medtem ko je zrak v zamrzovalniku suh, da se prepreči nastajanje zmrzali.

Kombinirani hladilnik z TwinTech® tehnologijo

  • TwinTech® ohranja zrak in vlažnost na idealni ravni, da zagotovi svežino vaših živil. Zrak se enakomerno porazdeli za enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku Ni potrebe po odmrzovanju

Kombinirani hladilnik, ki ustreza vašemu vsakdanu

Poiščite kombinirani hladilnik, ki spremlja vašo kuharsko in nakupovalno rutino. Naš nakupovalni vodnik vas vodi skozi velikosti, pametne funkcije in energijske razrede, da najdete svojo idealno izbiro.