NAKUPOVALNI VODNIK – SUŠILNI STROJI

POIŠČITE NAJBOLJŠI SUŠILNI STROJ ZASE S POMOČJO NAŠEGA NAKUPOVALNEGA VODNIKA

ENERGIJSKO UČINKOVITI SUŠILNI STROJI

AEG zagotavlja široko ponudbo sušilnih strojev od energijskega razreda B do A+++. (A+++ stroji so najbolj energijsko učinkoviti in bodo najbolj vplivali na vaše stroške elektrike.) Sofisticirana tehnologija toplotne črpalke lahko prihrani do 40 % energije v primerjavi s standardnimi kondenzatorji, zato je to res ugodna rešitev.

Perilo sušite pametneje s pomočjo tehnologije ProSense, ki zagotavlja najboljšo porabo energije, saj hitro prilagodi cikel sušenja količini perila. Izberite stroj z invertnim motorjem. Na boben učinkujejo bolj nežno in zagotavljajo, da bo vaš sušilni stroj deloval dlje. Rezultat: krajši čas sušenja in bolj dosledni rezultati.

Namig: V sušilni stroj ne dajte prevelike količine oblačil. Če oblačilom pustite prostor, da »dihajo«, se bodo posušila hitreje.

DIMENZIJE SUŠILNEGA STROJA

Prvi korak pri izbiri sušilnega stroja je, da preverite, ali imate zanj dovolj prostora.

Širina: 60 cm – standardni sušilni stroj, ki bo ustrezal vašemu prostoru.
Širina: < 60cm - kompaktni sušilni stroj je odlična izbira za majhne prostore. Za več prostora ga lahko namestite tudi na zid. Če imate standardni pralni stroj s sprednjim polnjenjem, lahko standardni sušilni stroj postavite na pralni stroj.

Namig: Vam primanjkuje prostora? Razmislite o nakupu pralno-sušilnega stroja.

ZMOGLJIVOST SUŠILNEGA STROJA

Zmogljivost sušilnega stroja pogosto dojemamo le kot število kilogramov perila, ki ga lahko damo v stroj. A pomisliti je treba na več stvari:

Velikost gospodinjstva: velika družina ali posameznik
Navade: kolikokrat na teden perete perilo?
Vrste in velikosti perila: Na primer: za najboljše rezultate pri pranju posteljnine, prešitih odej in zaves potrebujete boben z veliko prostornino.

Vsi sušilni stroji AEG so opremljeni s tehnologijo ProSense. Tehnologija ProSense® uporablja napredne senzorje vlažnosti in temperature, s katerimi prilagaja porabo energije za vsako količino perila v stroju.

SUŠENJE OBČUTLJIVIH TKANIN IN VOLNE

Naši najbolj napredni sušilni stroji AEG omogočajo sušenje 93 odstotkov vrst tkanin z namenskimi programi za mešane tkanine, sintetične tkanine, denim, bombaž, svilo, puh, svilo in druge občutljive kose oblačil, vključno s programi:

 • Black delicates
  OBČUTLJIVO PERILO

  Naš program za sušenje volne zagotavlja, da ne bo prišlo do krčenja v primerjavi s sušenjem na ravni površini. Je tako učinkovit, da je podjetje Woolmark našim sušilnim strojem AEG podelilo certifikat.

  Sušenje svilnatih kosov oblačil v naših strojih vodi do manj gub v primerjavi s sušenjem na zraku.

 • Houdini Jacket
  OBLAČILA ZA DEJAVNOSTI NA PROSTEM

  Poskrbite, da bo vaša najljubša zimska jakna ostala kot nova vsako sezono. Uporabite program Oblačila za dejavnosti na prostem, ki obnovi odbojnost vode bolje kot sušenje na zraku.

 • Orange down jacket
  PUHOVKE

  Ta program uporabite, da zaščitite videz puhovk in ohranite njihovo toplotno izolacijo do 30 odstotkov bolje kot ob sušenju na zraku.

 • Grey duvets
  ODEJE

  Odeje je težko sušiti. Zato smo zasnovali program za večje kose, kot so odeje in rjuhe.

UJEMAJOČI SE STROJI

Če želite, da se vaš sušilni stroj ujema z vašim pralnim strojem, so naši modeli AEG oblikovani tako, da se ujemajo. Lahko položite enega na drugega ali pa jih namestite enega ob drugega, da optimizirate svoj prostor za pranje.


Two Machines

SUŠILNI STROJ S PARO

Tehnologija ProSteam® uporablja paro kot hiter in preprost način za osvežitev zmečkanih oblačil, da so pripravljena za nošenje. Ta kratki in nežni program zmanjša število gub na suhih tkaninah.

SENZORJI SUŠILNIH STROJEV

Vsak sušilni stroj AEG iz serije 6000, 7000 in 8000 je opremljen s tehnologijo ProSense. Napredni senzorji vlažnosti in temperature zaznajo, kdaj so oblačila posušena, in ustavijo program. Tehnologija ProSense vam pomaga prihraniti denar in energijo, hkrati pa zaščiti oblačila pred čezmernim sušenjem. AEG-jeva tehnologija 3D Scan je na voljo za modele serije 9000. Edinstveni senzor zazna vlažnost tako na površini kot v notranjosti vaših oblek. Rezultat: tkanine – od volne do svile in celo puh – so natančno posušene in negovane.

PAMETNI SUŠILNI STROJI

Svoj sušilni stroj povežite s telefonom prek aplikacije MY AEG Care za pametnejše in hitrejše nastavljanje pranja perila. Odprite aplikacijo in izberite temperaturo, vrsto blaga in barvo. Aplikacija pa bo prilagodila program. Za prilagojeno nego perila – vse s pomočjo vašega pametnega telefona.

PRIHRANITE ČAS IN DENAR

Sušenje na vrvici zahteva več prostora kot sušilni stroj. Oblačila pa so bolj zmečkana, zato morate likati več. Oblačila se v sušilnih strojih AEG sušijo veliko hitreje kot na vrvici. Namesto da zapravljate svoj dragoceni čas z obešanjem in pobiranjem oblačil, boste uživali v preprostem sušenju 365 dni v letu.

CERTIFIKATI

Podjetje Woolmark s certifikatom Woolmark potrjuje kakovost naših pralnih strojev. To zagotavlja, da so naši sušilni stroji dovolj nežni za sušenje vsega od volnenih oblačil do občutljivega perila.

ZMOGLJIVO SUŠENJE. S SKRBNOSTJO IN NATANČNOSTJO

Predstavljamo AEG-jev sušilni stroj serije 9000, ki je narejen za natančno sušenje in vrhunsko zaščito. Edinstvena tehnologija 3DScan zazna vlažnost perila v bobnu ter pametno in ustrezno prilagodi čas delovanja – za neprimerljivo ohranjanje tkanin. Pri puhastih jaknah se ohrani do 30 % toplotne izolacije v primerjavi s sušenjem na zraku. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaši najljubši kosi oblačil posušeni z optimalno skrbnostjo. Drznite si posušiti oblačila v stroju, ki je narejen za odličnost.

 • Jacket icon
  TEHNOLOGIJA 3DSCAN

  Edinstveni senzor zazna vlažnost globoko v oblačilih, za natančno sušenje.

 • Mix XL letters icon
  PROGRAM MIX XL

  Edinstveno predhodno mešanje detergenta, mehčalca in vode za doseganje vsakega vlakna.

 • 2 hands in circle icon
  SISTEM ABSOLUTECARE®

  Pametni premiki bobna in prilagoditve temperature za popolno nego vaših oblačil.

DRZNITE SI POSUŠITI GARDEROBO

Puhaste jakne ohranijo svoj videz, hkrati pa je zagotovljena do 30 % višja toplotna izolacija kot v primerjavi s sušenjem na zraku.

PRIPRAVLJENO ZA NOŠENJE

Bombažna in sintetična oblačila lahko sušite skupaj – ni vam treba ločevati različnih tkanin, vsak kos oblačil pa bo za 30 % manj zmečkan in trd kot pri sušenju na zraku.

SVILENA OBLAČILA SE SUŠIJO BOLJE KOT NA ZRAKU

Sistem AbsoluteCare® omogoča sušenje 100-odstotno svilenih oblačil. Je tako nežen kot naravno sušenje, poleg tega pa svila ohrani obliko in je manj zmečkana, kot če bi jo naravno sušili na zraku.

ZAŠČITNIK VOLNENIH PULOVERJEV

Si še nikoli niste upali posušiti volnenih ali svilenih oblačil ali oblačil za dejavnosti na prostem v sušilnem stroju? Zdaj lahko v sušilnem stroju posušite vse, kar operete. Od najmehkejšega volnenega puloverja do poslovne srajce, ki jo nosite vsak dan. Sušilni stroji s sistemom AbsoluteCare® imajo prilagodljiv program, ki natančno upravlja premikanje in temperaturo bobna. Občutljive tkanine lebdijo, zato svilena oblačila ohranijo obliko in so manj zmečkana.

 • Two hands in circle icon
  SISTEM ABSOLUTECARE®

  Pametni premiki bobna in prilagoditve temperature za popolno nego vaših oblačil.

 • Thermometer icon
  TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

  Nežno in energijsko učinkovito sušenje pri nižjih temperaturah.

 • 3 shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Vsakič samodejno prilagodi čas, porabo vode in energije količini perila.

ZAJAMČENO BREZ KRČENJA*

S sistemom AbsoluteCare® posušite svoja najljubša volnena oblačila in oblačila, ki so primerna izključno za ročno pranje – zajamčeno se ne bodo skrčila. Naš posebni program za volno je tako nežen kot sušenje na ravni površini.

*V primerjavi s sušenjem volnenih oblačil na ravni površini

VODOODOBOJNOST OHRANJA BOLJE KOT SUŠENJE NA ZRAKU

Naš novi program za sušenje oblačil za dejavnosti na prostem je celo boljši od sušenja na zraku za vodoodbojna in »dihajoča« oblačila. Uporablja ravno pravo količino toplote za ponovno vzpostavitev učinkovitosti vodoodporne membrane pri vodoodpornih oblačilih. Tako bodo vaša športna oblačila še naprej brezhibna.

NEŽNO KOT NARAVNO SUŠENJE

Na novo odkrijte sušenje vseh tkanin v svoji garderobi z našo serijo 8000 s sistemom AbsoluteCare®. Občutljive tkanine drži pokonci in jih suši pri nizki hitrosti, tako da ste lahko brez skrbi, saj bodo tudi oblačila iz 100-odstotne svile ohranila svojo obliko in bodo po sušenju še manj zmečkana kot pri naravnem sušenju na zraku.

PREDSTAVLJAMO ZAŠČITNIKA TANKIH BLUZ

Sušilni stroji so bili nekoč sinonim za visoko vročino. Vaša oblačila pa ne smejo biti izpostavljena visoki vročini. Vaše pletenine, bombažne majice, poslovne srajce, torej oblačila, ki jih nosite vsak dan, potrebujejo posebno nego, da se ohrani poseben občutek ob nošenju. AEG-jeva tehnologija SensiDry® tkanine posuši pri temperaturi, ki je za polovico nižja od temperature običajnih sušilnih strojev, ne da bi bistveno podaljšala čas sušenja. Tako zagotavlja, da oblačila nikoli niso podvržena nepotrebni vročini. Poleg tega pa se manj obrabijo in trgajo. Tako so oblačila, ki jih pogosto nosite, vsak dan videti kot nova.

Preberi več
 • Thermometer icon
  TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

  Nežno in energijsko učinkovito sušenje pri nižjih temperaturah.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Vsakič samodejno prilagodi čas, porabo vode in energije količini perila.

 • Stopwatch icon
  HITREJŠI CIKLI SUŠENJA

  Izboljšana zasnova zračnega pretoka oblačila posuši hitreje in učinkoviteje.

TEHNOLOGIJA AEG SENSIDRY®

Tehnologija SensiDry® oblačila suši pri skoraj pol manjši temperaturi kot običajni sušilni stroji – to zmanjša nastanek poškodb, obrabo in vzdržuje teksturo vaših tkanin.

FILTRIRNI SISTEM ÖKOFLOW

Z novim dvoslojnim filtrom in tesnilom morate očistiti samo en filter. Novi filter zagotavlja, da sušilni stroj ohranja porabo energije na najnižji možni stopnji.

SPOZNAJTE VZDRŽEVALCA VSAKODNEVNE KAKOVOSTI

Oblačila, ki so čezmerno izpostavljena vročini in premikanju, preprosto ne bodo obstojna dlje časa. Tehnologija ProSense® pri AEG-jevih sušilnih strojih s senzorji za temperaturo in vlažnost vedno podrobno nastavi cikel sušenja, tako da oblačil nikoli ne posušijo preveč. Ne glede na to, ali sušite samo eno majico ali več oblek hkrati, sušilni stroj prilagodi nastavitve in oblačila posuši v najkrajšem možnem času. Poleg tega pa se manj obrabijo in trgajo. Zaščiti tkanine. Prihrani energijo in čas. Vaši vsakdanji kosi so posušeni učinkovito, vsak cikel je nenehno nadzorovan in oblačila so negovana.

Preberi več
 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Vsakič samodejno prilagodi čas, porabo vode in energije količini perila.

 • Clock icon
  ZAKASNITEV ZAČETKA

  Cikel sušenja se samodejno aktivira takrat, ko vam najbolj ustreza.

 • Round arrow icon
  POPOLNOMA OBRNLJIVA VRATA

  Poenostavljena uporaba z možnostjo štirih različnih položajev ročaja.

PRIHRANITE ČAS, PRIHRANITE ENERGIJO

Tehnologija ProSense® v sušilnih strojih serije 6000 uporablja napredne senzorje vlažnosti in temperature, s katerimi prilagaja čas sušenja in porabo energije vsaki količini perila v stroju.

POPOLNOMA OBRNLJIVA VRATA

Poenostavljena uporaba z možnostjo štirih različnih položajev ročaja. Popolnoma obrnljiva vrata omogočajo popoln dostop, ne glede na način postavitve aparata in pralnega stroja.