Nov začetek v tehnologiji in zasnovi za nego perila
Nov začetek v tehnologiji in zasnovi za nego perila

Nov začetek v tehnologiji in zasnovi

Nov revolucionaren pristop k negi priljubljene garderobe je tukaj. AEG-jeva inovativna združitev vpogleda, ki nam ga nudijo potrošniki, in znanosti spreminja nego perila v doživetje, ki je več kot pranje. Končno lahko brez skrbi perete celo najobčutljivejše perilo s tehnologijo, ki resnično zaščiti vlakna, barve in sestavo.

Ženska v nežno oprani svileni bluzi

Intuitivna novost, elegantna zasnova

Doživetje brez primere čaka na vas, ker sta izjemna kakovost in tehnični napredek združena z elegantno, germansko zasnovo, ki prinaša novost, ki je še ni bilo. Naša nova serija za nego perila ni samo ponovna oživitev naših izdelkov. Je ponovna oživitev samega perila. Ker smo pri podjetju AEG vedno korak pred drugimi.

Posnetek elegantnega krmilnega gumba od blizu
 • Animacija, ki prikazuje dopolnilne slogovne značilnosti novega pralnega in sušilnega stroja
  1
  Popolna dvojica

  Uživajte v simetriji slogovne oblike in tehnologijah dopolnilne nege, ko združujete pralni stroj s primernim sušilnim strojem.

 • Animacija, ki prikazuje eleganten učinek turbine na vrata stroja
  2
  Vrhunska izvedba

  Gladke krivulje dopolnjujejo vrhunske ergonomske oblikovalske poteze kovinskega videza - ker je lahko tehnologija za nego perila tudi lepa.

 • Animacija, ki prikazuje simetrijo digitalne upravljalne plošče
  3
  Inteligentne upravljalne tipke

  Imejte popoln nadzor s privlačnim uporabniškim vmesnikom, s katerim preprosto krmarite in je izredno odziven.

Tehnologija, ki je edinstvena za vsako serijo

Vsaka serija pralnih in sušilnih strojev izkorišča svojo edinstveno tehnologijo. Boljši kot je model, boljšo nego za perilo zagotavlja. Za najboljše rezultate priporočamo združitev pralnega stroja z ujemajočim sušilnim strojem. Zmagovalna združitev, ki zagotavlja spremembo v negi perila doma.

Ponudba naših pralnih strojev

Odkrijte vse pralne stroje

Črna obleka pred in po 30 pranjih brez obledele barve

Je varuh male črne oblekice

Inovativna rešitev za nego oblačil je zdaj vaša z novim pralnim strojem AEG serije 9000. Prva na svetu s tehnologijo SoftWater, njen inteligentni filter ionske izmenjave za čiščenje vode izmenjuje grobe minerale z natrijevimi ioni, da ustvari mehko in čisto vodo. Pralna sredstva so učinkovitejša v trenutku, ko pridejo v boben. Učinkovitost pranja pri 60 stopinjah lahko zdaj dosežete pri samo 30 stopinjah, brez bledenja barv.

Približan posnetek krmilnega gumba na pralnem stroju serije 9000
 • Serija 6000 s tehnologijo ProSense®
  Serija 6000 s tehnologijo ProSense®

  Inteligentna tipala samodejno zaznajo količino perila ter optimizirajo potreben čas, količino vode in energije za pranje. Ni važno, ali je stroj poln ali je v njem samo ena srajca, oblačila nikoli niso preveč oprana.

  Oglejte si pralni stroj serije 6000

 • Serija 7000 s tehnologijo ProSteam®
  Serija 7000 s tehnologijo ProSteam®

  Za likanje porabite manj časa in uživajte v 30 % manj zmečkanem perilu z učinkovito novo funkcijo PlusSteam, ki pranje zaključi s paro za zgladitev, osvežitev in nego oblačil.

  Oglejte si pralni stroj serije 7000

 • Serija 9000 s tehnologijo ÖKOMix
  Serija 9000 s tehnologijo ÖKOMix

  Prva tehnologija za pralne stroje, ki povsem enakomerno porazdeli pralno sredstvo in mehčalec, tako da prideta do vsakega vlakna, ga opereta in negujeta.

  Oglejte si pralni stroj serije 9000

Ponudba naših sušilnih strojev

Odkrijte vse sušilne stroje

Primerjava skrčene volnene jopice in tiste, ki se ni skrčila s sistemom AEG AbsoluteCare®

Neguje volnene puloverje

Si še nikoli niste drznili sušiti volnenega in svilenega perila ali oblačil za dejavnosti na prostem v sušilnem stroju? Zdaj lahko v sušilnem stroju sušite vse, kar operete, s prilagojenimi programi sušenja, ki nudijo namensko nego celo za najbolj občutljivo perilo. Pri sušilnih strojih serije 8000 s sistemom AbsoluteCare® naš posebni program za volno posnema nežno sušenje na ravni podlagi – tako lahko svoj najljubši pulover, primeren samo za ročno pranje, sušite v sušilnem stroju, brez krčenja.

Sušilni stroj serije 8000
Svilena bluza z zlato verižico

Izpodbijanje zastarelih navad za nego perila

Da bi oblačila izgledala kot nova pranje za pranjem, je potrebno na novo pridobljeno zaupanje v zmogljivosti pralnih in sušilnih strojev. Končno lahko z AEG brez skrbi perete in sušite celo najbolj občutljivo perilo — svilene bluze, volnene jopice, vodoodporno opremo za dejavnosti na prostem — brez strahu, da bi jih uničili.